Letter writing project


Ik hou van post en stationery (was al duidelijk geloof ik he?), dus toen ik een aantal (internationale) letter writing projects ontdekte kon ik maar aan 1 ding denken: dit wil ik ook! Ik schrijf al brieven/kaartjes met vrienden en vriendinnen maar ik wil meer! Ik heb laatst nieuwe stempels en enveloppen aangeschaft en die moeten gebruikt worden ;-). Ik zou het leuk vinden om een klein briefje of kaartje te ontvangen met iets over jezelf, maar iets compleet random mag ook. Ook zou ik het leuk vinden als je er een foto/plaatje of iets anders bij deed wat jij mooi vindt, of wat iets over jou zegt (dus een mini collectie zoals de plaatjes hierboven. Ik houd van collecties!). Ik beloof dat ik terug zal schrijven!
Ik hoop op reacties, als je adressen wil uitwisselen kan dat via mijn contactformulier (tijdelijk even te druk voor nieuwe aanmeldingen!), en natuurlijk plaats ik foto’s van mijn verzonden en ontvangen mail op mijn blog!
Translation: I came across some really cool letter writing projects on the web and since I love writing letters and stationery, I’d like to start a letter writing project too. If you like sending and getting mail, please join my project! Please write a letter (or a little note or even a postcard) with a little information about yourself or just something random. It would be really nice if you could add a picture of something you like or a thing (like the pictures above, I would love to get little collections!) that maybe tells me something about you? I promise I will write back! I just bought new stamps and envelopes so expect beautiful mail :-). If you want to swap adresses, please contact me (currently a little bit too busy to add new pen pals, sorry!). I hope I’ll get some responses! And of course I will show the pictures of received mail on my blog!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

  1. Het lijkt me erg leuk, maar ik doe nu ook al mee met het notebook project en daar heb ik het ook al wel druk mee, dus misschien een andere keer :)

  2. Wat leuk!! Ben erg benieuwd naar de kaartjes die je ontvangt! Ik wil misschien ook wel mee doen. Eerst even de tijd vinden ;)

Geef een reactie