Lovely blog: Oh, Hello Friend

Een tijdje terug tipte een lezeres mij de blog Oh, Hello Friend. En sinds dien is het mijn favoriete blog! Het is een beetje in dezelfde stijl als mijn blog maar dan veel mooier en stukken professioneler.. toegegeven, ik ben wel een beetje jaloers! Vooral van haar paper goods posts word ik heel hebberig, maar ze heeft ook leuke DIY’s, mooie foto’s en nog meer. Een paar van mijn favoriete posts:

Post met een filmpje van haar bruiloft. Wauw, echt heel erg mooi. Komt heel erg in de buurt bij mijn idee van een perfecte bruiloft. Zelfs de jurk lijkt er een beetje op haha.
Een inspiratie post over mooie verpakkingen. Lekker simpel en toch vind ik het heel mooi!
Post over air mail spulletjes. Ik hou van air mail dingen!
Mooie foto’s van een fotografie workshop. Echt helemaal mijn stijl, zo leuk!
Nouja, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Haar blog is zo inspirerend! Als je mijn blog leuk vindt moet je zeker ook even op Oh, Hello Friend kijken! En als je nog meer leuke blogs in deze stijl weet, laat het dan horen in de comments!
Translation: A little while ago a reader tipped me this blog: Oh, Hello Friend, and I absolutely LOVE the blog! It’s like my blog but so much better. Her blog really inspires me. Above links to some favorite posts but really, I could fave all her posts. Let me know if you know other blogs like hers.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. lies

  ik weet nou niet meer zeker of ik het nou al wel of niet gezegd had, maar ik vond ze zelfs bij van dijk & co duur! ben blij dat ik een mooie bij de ijhallen had gevonden voor 10 euro haha. en die lagen bij best veel kraampjes :)
  maar ben benieuwd naar die blog, ga zo eens kijken!

 2. Caithlin

  Ik heb dat filmpje van die bruiloft gekeken, wow dat ziet er zo leuk en relaxed uit! Heel vintage.

 3. Jantine

  Hihi, het is ook zo’n lekker beestje! Wat jammer! Wie weet komt het er ooit wel van (als je op jezelf woont?), je moet er natuurlijk wel goed voor kunnen zorgen.
  Hoe gaat het met je webshopje? :)

 4. Jantine

  Hmm dat is wel echt jammer!
  Ik snap het ja, het gaat misschien niet eens om het geld maar vooral om het ermee bezig zijn denk ik? Inderdaad, jezelf promoten kan geen kwaad, je kunt ook op fora gaan als ellegirl, girscene enzo. :)
  Ik ga ook maar eens snel goed kijken (na mijn tentamens), ik zag al iets leuks! ;)

 5. Des

  geweldige blog inderdaad. Ik weet verder niet veel linkjes, maar ik ben wel gek op dit soort logjes, dus geef maar door die leuke blogs!

Geef een reactie