Outfit: autumn leafs

Vandaag droeg ik mijn nieuwe H&M blazer. Hij is net binnengekomen via de post en echt heel mooi. Hij is van de nieuwe collectie, maar geloof ik alweer uitverkocht.. je moet er altijd snel bij zijn! Hij heeft een mooi roestig kleurtje (wat minder fel in het echt) wat perfect is voor de herfst. Hij is wel lang (beetje boyfriend model) maar dat vind ik eigenlijk wel leuk!

Translation: Today I wore my new H&M blazer. It just got in the mail and I love it. It has a rusty color which is perfect for this autumn. It is a little bit oversized (although it’s a size 36) but I like it.

H&M | Top, blazer, jeans
Primark | Scarf
New Yorker | Bag
Sacha | Pistol Boots
Ring and Watch from Six and Casio.
Speciaal voor jullie als bonus, mijn moeder’s outfit! Ik vond hem leuk dus vroeg ik of ze ook op de foto wilde :)
Translation: And, as a special bonus for you, my mom! I love her outfit so I asked her if she wanted to show it on my blog too :)
Vero Moda | Dress
Tango | Shoes
Moonstone necklace from Nepal.
yay! I love my mom.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Lisa

  Leuke blazer inderdaad! En dat jurkje van je moeder is ook heel leuk!

 2. Die blazer is zo mooi! Heb em ook al in de winkel zien hangen, maar helaas niet meer in mijn maat.
  Heel fijne outfit!

 3. Caithlin

  Ik had die blazer gezien in de winkel, zat ook te overwegen hem te kopen. Vind vooral dat printje een leuke touch en de kleur heel mooi! En ik heb trouwens een rokje met die print ook van H&M haha. Hele leuke outfit!

 4. Lana.

  Leuke outfit en wat leuk dat je moeder haar outfit ook showt!

 5. lies

  hifi wat cute samen met je moeder! en vind t een mooi kleurtje inderdaad :)

 6. Katrien

  Mooie blazer! :) Je hebt echt een leuke blog, nieuwe lezer erbij!

Geef een reactie