Photo diary

Wat een heerlijk weekend he? Ik ging sinds een lange tijd weer naar mijn vader, om even te relaxen. Het is altijd heerlijk rustig daar, en de omgeving is zo mooi! Ook ben ik druk bezig geweest voor mijn stationery webshopje, de laatste foto is een preview van wat je straks zal kunnen bestellen (yay or nay?). Ik heb heel veel dingetjes gemaakt en alles op de foto gezet. Ik moet nu alleen nog teksten schrijven en aanpassen, het is bijna af. Ik kan niet wachten om het aan jullie te laten zien! Dit maal een stuk professioneler, en niet meer via tumblr! Meer zeg ik nog niet, het moet wel spannend blijven ;-)

Translation: Last weekend the weather was really nice. I went to my dad to relax a bit. He lives in a beautiful old farm (it was built in 1600) and the environment is wonderful. And it’s just 5km away from city life! It’s always so quiet and peaceful there.. And I like our neighbours, the cows :). I have also been very busy with my upcoming stationery webshop. Last picture is a preview of something you could order (yay or nay?). I made a lot of stationery sets and made pictures of it, it’s almost ready.. I can’t wait to show you guys! I hope you had a nice weekend as well :)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Ice Pandora

  Jouw stationary sets are über cute ^^
  Mooie boederij hoor! Is dit in Drente? :P

  xx

 2. Mirthe

  erg mooi huis heeft je vader zeg! echt prachtig :) je kamer daar zag er ook echt super mooi uit. misschien een ideetje om die weer een keer te showen?:):)

 3. lee

  Ben heel benieuwd naar wat je allemaal gemaakt heb. En ik ben eigenlijk ook wel benieuwd hoe je nieuwe kamer er nu ingericht uitziet. Dat had je nog niet laten zien toch?

 4. Laura

  Prachtige foto’s!
  Ik ben ontzettend benieuwd naar je webshop!

 5. Lisa

  Yay! Ik ben echt heel benieuwd hoe het gaat worden en wat je gaat verkopen. Het ziet er in ieder geval al super leuk uit (:
  Je vader heeft een prachtig huis. Het ziet er inderdaad erg rustgevend uit!

 6. Lisa

  Hahah dat is handig zeg! Nee de bovenste zijn gewoon van de New Yorker. Volgens mij voor 40 euro ofzo? Ik weet het niet meer precies!

 7. Lisa

  Ik kom daar ook eigenlijk nooit. Maar ik dacht van tsjah laat ik maar eventjes gaan kijken. En toen zag ik die schatjes staan haha.

 8. Marion

  Love the stationery. Would totally consider buying it. You have a knack for making things gorgeous.

 9. Des

  mooie foto’s, vooral de lucht: zo helder blauw!

 10. Caithlin

  Die omgeving daar is zo mooi! En ben benieuwd naar je nieuwe shopje!

 11. Mooie foto’s! En je stationery is echt super!! Benieuwd naar je shopvorderingen :)

  Ik ben trouwens 26 (bijna 27) hahahaha Dus net geen 12… :P

 12. Geweldige foto’s! En wat vind ik je nieuwe project leuk zeg! Super! Ik ga meedoen, stuur je binnenkort een mail!!

Geef een reactie