Shoplog Primark & Action (and more)

Mijn post over aankoopjes bij de Action een hele tijd terug is bizar vaak bekeken dus blijkbaar vinden jullie dat leuk.. Hier een klein shoplogje! Gisteren ben ik met mijn vriend naar de Primark in Rotterdam geweest (voor mij de eerste keer), daarna hebben we nog wat gewinkeld in Utrecht en vandaag ging ik even langs de Action. Ik heb niet belachelijk veel gekocht (ik vond de Primark een klein beetje tegenvallen.. qua kleding een beetje een mix van C&A en Zeeman, terwijl ik in andere shoplogs juist altijd hele leuke dingen zie!) maar ik ben alsnog geslaagd! Prijzen weet ik niet allemaal meer, ik zal zo goed mogelijk proberen de prijzen erbij te zetten maar pin je er niet op vast.

 Hele zachte badjas €12, en net zo zachte beertjes chillbroek €11, zwarte circle scarf €4?, zwarte gympies €4, zwarte flatjes €4. Verder ook nog twee setjes ondergoed voor €7 per stuk.

Groen/grijze portemonnee van Accessorize met bloemetjes binnenkant. Had er al vaker mee in m’n handen gestaan maar vond hem toch te duur. Nu met 30% korting nog maar €13! Lief blauw (nep)suede mulberry look a like van New Yorker €22,95 en een zwarte H&M skinny (laatste en ook nog precies in mijn maat!) €9,95.
Bij de Action kocht ik ook caviavoer voor Pip, wattenschijfjes, mousse, gezichtsreinigingdoekjes, een 100den panty met fleecebinnenkant (lijkt me heerlijk, zeker met die voorspellingen van -23 graden deze winter) en 2 sets reflectoren voor op mijn fiets. Ik heb maar kleine lampjes die het ook nog eens vaak niet doen of slecht zichtbaar zijn, dus dan is dit wel zo veilig. Alles ongeveer rond een euro of iets minder. Alleen de panty en de mousse waren rond de 2,50€.
Ook kocht nog twee geurtjes, Sexplosion en Pink Smoke. Beide 1,59. Sexplosion is van dezelfde lijn als het wannabe DKNY Be delicious geurtje en ook deze lijkt een replica, van Flowerbomb van Viktor en Rolf. Ook bij dit geurtje hint de verpakking al naar het originele geurtje (google maar eens, heeft er toch iets van weg he?). Het andere geurtje kan ik niet direct plaatsen maar ruikt toevallig heel erg naar een Kenzo geurtje dat mijn moeder gebruikt. Lekker fris en bloemig. De flesjes zien er wel een beetje plastic/kitsch uit maar dat vind ik stiekem wel grappig. De luchtjes vervliegen wel snel (maar wat verwacht je voor die prijs), maar ze zijn daardoor ideaal voor ‘normale’ dagen als je niet per se een duur geurtje op wilt hebben.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

  1. Ice Pandora

    Soms vind je leuke stuff bij de Primark en soms niet~
    Maar wel leuke haul hoor!
    Your guineepig is good pampered :)

    xx

  2. Lana.

    Leuke aankoopjes, mooie tas! En die panty ga ik ook maar eens zoeken, lijkt me wel wat voor de strenge winter inderdaad.

  3. Jantine

    Ik zal ze zo er zo snel mogelijk opzetten als ik ze heb ;)
    Je hebt leuke dingetjes gevonden, die tas vind ik geweldig! Kan er A4 in?

  4. Lisa

    Ik vind shoplogs altijd heel leuk! Die lekker zachte ‘chillbroeken’ van de primark zitten echt zo heerlijk. heb een pyjama van de primark en ik wil hem echt telkens aan doen als ik thuis kom haha ;p Dat luchtje sexplosion heb ik ook. Moet ik maar weer eens uit de kast halen!

  5. Jantine

    Hihi dat is helemaal perfect dan! Ik ga eens even de New Yorker binnenlopen, thanks! ;)

  6. Lisa

    oh handig die korting! Maar schoenen kan ik eigenlijk niet zo goed op internet kopen, helaas. Ik heb namelijk 1 voet die groter is als de andere en ik heb speciale zooltjes die in elke schoen anders zitten. Nee, het is een andere. Hij woont ongeveer 15/20 minuten hier vandaan met de auto. Dankjewel! Oh wat jammer! Ik was vandaag in de New Yorker in Amsterdam en zag ze nog wel! De bruine hadden ze hier niet ;o Fijn dat je dan die tas hebt gevonden haha

  7. Lauradenkt

    Ik vind de Primark ook niet echt heel geweldig. En dan is het ook nog hartstikke druk daar altijd.

    Maar je hebt wel leuke dingen gekocht :)

  8. Deborah

    primark valt qua kleding tegenwoordig heel erg tegen! Ik loop elke twee weken wel even binnen om te kijken of er iets nieuws hangt (thank god dat het voor mij 5 minuten fietsen is :D), maar ik ben iedere keer weer teleurgesteld als ik zie dat het tegenvalt…

    De ringen en kettingen, tassen en schoenen vind ik dan weer wel erg leuk!

    Vind je aankoopjes erg leuk meid!

  9. Jennifer

    Oehh die pyjama broek is cute! Jammer dat de Primark niet ech in de buurt van me ligt, ben er namelijk nog nooit geweest :(

Geef een reactie