A flood of memories: update

Inmiddels zijn jullie geloof ik wel bekend mijn Letter Writing Project blog, A Flood of Memories. Sommigen volgen de blog ook, maar voor degenen die dat niet doen, of die er nog niks over hebben gehoord even een kleine update! Inmiddels heb ik nu, na ruim een maand, al 13 brieven binnen! Het is echt super leuk en het maakt me ook zo blij, elke keer als een een speciale envelop tussen de post zie zitten voor mij. Mocht je nou zelf ook graag post willen ontvangen van mensen van over de hele wereld, dan is het ook mogelijk om een oproepje te plaatsen! Of je nou een vaste pen pal of gewoon eenmalig post wil ontvangen, dat maakt niet uit. Hier lees je de instructies, het leukste is als je de info even op papier schrijft (ja, handgeschreven dus!) en dat inscant/fotografeert. Echt geloof me, het is ontzettend leuk! Even een kleine greep uit mijn ontvangen post:
Voor meer brieven en foto’s ga je natuurlijk naar mijn Letter Writing Project blog!
Translation: Most of you are already familiar with my Letter Writing Project blog, A flood of memories. I started this project over a month ago and I already received 13 letters! If you want also want to receive beautiful snailmail, contact me to place a call for a penpal. Instructions can be found here.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Sanne

  Wow ik had er al wel eens vaag van gehoord maar wist niet dat het zo iets groots was.
  Leuk zeg! Misschien toch maar eens een kijkje gaan nemen!

 2. Marlies

  Ik denk niet dat het meisje het heel leuk vind dat haar adres duidelijk te lezen is op je blog ;-) (dat meisje uit harmelen)

 3. Lauradenkt

  Ik heb je kaartje gekregen, erg leuk, dankjewel! Ik weet dat je graag foto’s ervan wilt, maar mijn camera is kapot gegaan en ik moet even geld bij elkaar proberen te schrapen om een nieuwe te kopen, dus dat kan nog wel even duren :P

 4. Laura

  Ik vind het altijd erg leuk om deze dingen te zien op je blog! Wordt er altijd helemaal blij van :)!

 5. Myrthe

  Dat lijkt me zó leuk! Maar ik ben bang dat ik geen leuke dingen weet te schrijven dus dat houdt me tegen haha

 6. Des

  he, ik zal eens even kijken. Ikv ind het wel heel mooi zo om te zien. En fijn ook dat het handgeschreven is, maakt het allemaal net wat persoonlijker!

 7. mille pagine

  Ik kende dit nog helemaal niet, maar wat ontzettend leuk! vooral die laatste brief van Emily :)

 8. Sylvia

  Ik had er nog nooit van gehoord, wat een leuk initiatief! Ben er zelf te druk voor, maar veel succes met het vinden van nog meer pen pals! ;)

Geef een reactie