Be nice to yourself

Af en toe heb ik van die ‘bluhhhh’ momentjes. Dan zit ik vast qua gedachtes en is alles stom, vermoeiend en vooral heel moeilijk. Beste remedie tegen zulke momentjes? Afleiding! Schuif alles op zij en neem even een momentje voor jezelf. Mijn lijstje met top tips (helpt aaaltijd!):

1. Food! Bij voorkeur chips, maar ijs (zeker Ben & Jerry’s en zéker als het in de bonus is) is ook perfect. Eigenlijk is eten altijd goed, zolang je er maar extra lang van geniet.
2. Tijdschriften. Even lekker verstand op nul en lekker bladeren. Vroeger was de Ellegirl favoriet, maar die is er helaas niet meer en helaas blijft er maar weinig over. De Elle staat vol nieuws dat ik al lang op het internet heb gelezen, cosmopolitan gaat alleen maar over mannen, seks en tips om je seksleven te boosten (boring) en flair/margriet/libelle vind ik weer net iets te ouwelijk. Wel leuk vind ik Jackie! Linda is soms aardig en wanneer de Viva €1 is neem ik hem ook wel mee. Maar mijn favoriete blad blijft Flow. Met altijd wel leuke stationery extra’s dus eigenlijk is deze 2 in 1: want je hebt meteen een cadeautje voor jezelf.
3. Nagellak. Over cadeautjes voor jezelf gesproken.. ik koop vaak een nagellakje. Bij Essence heb je er al een voor iets meer dan een euro en er is altijd wel een kleurtje dat ik nog niet heb. En van nagellak word ik blij. En van geld uitgeven in het algemeen eigenlijk ook.
4. Post! Ik hoef jullie geloof ik niet meer te vertellen dat ik dol ben op stationery en echte post, snail mail. Elke keer is het weer een verrassing wat er in die mooie envelop zit. En super leuk ook om weer een mooie brief terug te sturen. Echt ik kan het je aanraden, ‘t is net therapie. Proberen? Stuur mij een brief en je krijgt een mooie terug, klik (en check gelijk de nieuwe brieven die ik gisteren en vandaag ontving).
5. En het beste van alles is natuurlijk een combinatie van bovenstaande. Dus vanavond lig ik op de bank met mijn chillbroek aan. Filmpje op en ondertussen lekker bladeren door Flow en werken aan een nieuwe brief. Het nagellakken laat ik even achterwege, kopen is leuk maar lakken is vermoeiend.

Ps. Genieten en momentjes voor jezelf hoeven niet duur te zijn! Kijk om je heen! Wat dacht je van het heeerlijke weer dat we hebben, in November nota bene. Of ga door je bloglovin lijst heen en bekijk alle nieuwe updates. Zet een grote kop thee en kijk in de voorraadkast of er nog een rol koekjes ligt. En wie weet komt er wel een leuke film op tv.

Translation: When I feel a little bit down, I like to pamper myself a little bit. By buying yummy food (Ben and Jerry icecream), magazines and nailpolish (yes spending money makes me happy). The mail I receive for my letter writing project (check my blog for new updates!) makes me also really happy!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Lana.

  Hier herken ik me zo in! Ik hield van de Ellegirl en baal zelfs een beetje dat er niks anders leuks op de bladenmarkt is..moet eerlijk toegeven dat ik het blad wel een beetje mis! En ook houd ik van nagellakjes kopen en geld uitgeven in general, voel ik me ook beter door op een shitty day!

 2. Laura

  De flow van deze keer is zo leuk! Die heb ik gisteren ook gehaald <3

 3. -

  Juist hetzelfde waar ik op dit moment nood aan heb :)

 4. Saskia

  Wat een leuke dingen!
  En de Flow is inderdaad super die ligt hiernaast open op mijn bedje :)
  En nagellakken is inderdaad vermoeiend haha!

  En wat betreft de herfst,
  je hebt gelijk de blaadjes lijken extra langzaam te verkleuren en er lijken nog best veel aan de bomen te zitten terwijl de grond hier ook bezaait is met prachtige herfstbladeren.

 5. Ik voel me helemaal niet bluh vandaag – gelukkig ;) maar dit lijstje lijkt me een perfecte manier om het weekend in te luiden! Fijn weekend!

 6. Deborah

  klinkt goed!

  ik heb ook een beetje een shitty dag vandaag. shoppen zorgt er vaak wel voor dat ik me beter voel, maar dat is erg slecht haha

  als ik me echt heel slecht voel kijk ik filmpjes, bv op youtube of de lama’s etc.

  volgens mij heb ik dat lakje ook, circus confetti toch?

 7. Lauradenkt

  Ja, dat zijn inderdaad de goede tips :) Zelf lees ik meestal een tijdschrift met wat lekkers erbij.

 8. Marijke

  Ja flow is echt leuk! Ik heb de nieuwe ook en ik vind die cadeautjes altijd zo leuk :). Herfst is echt mijn favoriete seizoen, zo mooi! Genieten :).

 9. Lisa

  Haha oh heb je die golven er niet op gemaakt nee? Haha wat grappig dan. Die andere hebben ze ook gewoon afgestempeld. Misschien vonden ze het zo leuk, dat ze die ook maar afstempelden! Of ze hadden zich in eerste instantie vergist ;p
  In ieder geval nog een keer bedankt! :D

 10. Haha inderdaad leuk! De flow ken ik nog niet, moet ik volgende keer eens checken. Oh en je blazer en zak in je post hieronder zijn geweldig!

 11. Sarah

  Leuke dingetjes :)! Ik heb ook wel een heel lijstje waar ik blij van word.. Van post trouwens ook! Ik denk erover om mee te doen aan je projectje! xxx

 12. Caithlin

  Ik heb ook meteen mijn slag geslagen toen ik zag dat Ben & Jerry’s in de bonus was. En wat een leuke brieven heb je ontvangen!

 13. Spontanity

  Ik geloof dat mijn abonnementje nu afgelopen is, maar neem hem toch weer. helemaal mijn ding. FLOW :)
  Heeft de agenda van 2012 ook, start 28 november, helemaal blij :)

Geef een reactie