Change is good

Ik heb de layout maar weer eens veranderd! Helaas ben ik niet zo goed met CSS en stelt het dus allemaal niet zoveel voor, toch zijn er een paar kleine veranderingen:

 • Ik heb nog steeds een mooie foto (gemaakt door mij) als header, ditmaal wel iets minder hoog dan de vorige keren. Sommige lezers gaven aan dat iets prettiger te vinden. Ik moet eerlijk zeggen, zo is het ook wel mooi! Maar korter dan dit wordt het niet ;-)
 • Ik heb het menu wat overzichtelijker proberen te maken door de kopjes wat duidelijker te maken, fijn? Helaas kan ik niet alle widgets centreren waardoor sommige nu nog rechts uitgelijnd staan.. help?
 • Het lettertype is veranderd en de kleur iets donkerder. Het vorige lettertype was op mijn pc en laptop niet zo goed te lezen. Hopelijk is dat nu wel het geval? Bij mij in ieder geval wel.
 • De blog is wat breder, het menu is nu 270px en de berichten zijn 1070 px. Ik heb zelf een breedbeeld scherm en vind dit wat mooier, nu is er ruimte voor grotere foto’s. Hopelijk is het bij jullie net zo mooi.
 • Oh, en dan misschien nog wel de grootste verandering van allemaal: ik heb een .com domein! Vanaf nu tik je dus gemakkelijk en snel www.lastdaysofspringblog.com in en kom je hier terecht. 
En dat was het eigenlijk wel! Het is allemaal wat grijzer en grauwer dan de vorige layouts, maar we gaan natuurlijk ook de winter in. Zelf leest het fijn en overzichtelijk maar mocht iets niet kloppen of iets niet leesbaar zijn, laat het even weten. De pagina’s en tabbladen heb ik nog niet bijgewerkt, dit moet nog gebeuren maar dit komt later.
Translation: I changed my blog layout, what do you think about it? I also changed my url into www.lastdaysofspringblog.com

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Lana.

  Mooie layout en lettertype. En vind de grauwe kleur juist fijn, fris ook. En winterproof inderdaad!

 2. Deborah

  I like it!! Zit er goed uit hoor! De foto is ook erg mooi.
  Enne congrats met je .com domein!

  groetjes
  Deborah

 3. Lisa

  gefeliciteerd met je .com domein! en ik vind de veranderingen erg leuk (:

 4. Marlies

  Mooie nieuwe lay out! Ik ben alleen niet zo weg van het lettertype!

  Ennnn gefeliciteerd met je .com domein, leuk!

 5. Saskia

  Wauwie tof man een .com site!
  En ik vind je nieuwe layout ook fijn!

Geef een reactie