Ed Sheeran – The A Team

Stom eigenlijk dat ik Ed Sheeran leerde kennen door Birdy’s cover van the A team. En dat terwijl het origineel eigenlijk veel mooier is! Naast the A team heeft hij nog veel meer mooie nummers, maar dit blijft toch wel mijn favoriet. Verder ben ik op mijn vrije maandag brieven aan het schrijven voor mijn letter writing project, thee aan het leuten en veel koekjes aan het eten. Ed Sheeran is echt de perfecte achtergrond muziek.

PhotobucketPhotobucket

Translation: I discovered Ed Sheeran through Birdy’s cover of his song The A team. But I like the original so much better. You should also listen to his other songs, I’m hooked. Today is a lazy monday, I’m writing letters for my letter writing project, drinking lots of tea and eating biscuits. I hope you have a nice monday :)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Saskia

  Birdy vind ik fijn. Maar het orgineel van The A Team door Ed Sheeran is inderdaad veel mooier :)

 2. Deborah

  ik vind beide versies wel mooi eigenlijk. Ik heb wel echt een zwak voor Birdy’s stem hoor… haha

  liefs

 3. Caithlin

  Ik heb ook zijn hele cd gedownload, maar ik had hem op de radio ontdekt. heerlijk.

 4. Sander

  Ze behoren in ieder geval allebei tot de tofste ontdekkingen van dit jaar! :)

 5. Myrthe

  Leuk, maar niet helemaal honderd procentjes mijn smaak :)

 6. Ann

  Het origineel is inderdaad veel mooier :) Maar ik heb het sowieso niet zo op Birdy haha, vind de originele skinny love van Bon Iver ook 100x beter

Geef een reactie