Etsy.com

Etsy.com is een van mijn favoriete sites op het World Wide Web. Ik word er altijd heel erg hebberig van, maar gelijk ook heel erg geïnspireerd door al het moois wat er op staat. Het leukste is dat alles zelfgemaakt is, of vintage. Het is dus geen gewone veilingssite, maar een hele creatieve. Prijzen lopen uiteen, maar doordat het handgemaakt is door een persoon met veel passie voor zijn/haar hobby is het soms goedkoper dan vergelijkbare producten van grote merken. Hier betaal je niet voor het merk. Etsy is een internationale site, er zitten veel Amerikaanse gebruikers op dus je betaalt ook nog verzendkosten. Maar er zijn ook Nederlandse Etsy winkeltjes! Je hebt verschillende categorieën, maar mijn favorieten zijn toch wel ‘jewellery’ en ‘paper goods’. Hieronder een paar mooie Etsy treasures die ik voor jullie vond.

Translation: Etsy.com is one of my favorite shops. Etsy never fails to inspire me. My favorite categories are jewellery and papers goods. Below some Etsy treasures that I’ve found for you.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Lana.

  Etsy is een hebberigmakende site! Vooral de journals en notebooks vind ik om te kwijlen. Maar ik vind de postcardplate, notebook paperbags en de keramische polaroid onderzetters ook heel leuk :)!

 2. Kim

  Die polaroid onderzetters zijn echt geweldig! Bedankt voor het delen. =)

 3. lies

  jaaaa etsy is geweldig! wil al zoooo vaak dingen bestellen maar heb t nog nooit gedaan. van de zomer mocht ik van mezelf een ketting kopen omdat ik zoveel had gewerkt, die heb ik nu nog steeds niet gekocht :”)

 4. Caithlin

  Vaak over gehoord ja! Dat eerste kettinkje vind ik een beetje afgezaagd worden, maar die coasters zijn cool! En die tas ook.

 5. Lauradenkt

  Ik probeer er zo min mogelijk op te kijken, want ik word er zo hebberig van :P

Geef een reactie