Food pics

Uploaded from the Photobucket Android AppUploaded from the Photobucket Android App
Uploaded from the Photobucket Android AppUploaded from the Photobucket Android App
Uploaded from the Photobucket Android AppUploaded from the Photobucket Android App
Uploaded from the Photobucket Android AppUploaded from the Photobucket Android App

Een tijdje terug bladerde ik door de fotogalerij op mijn telefoon en viel het me op hoeveel foto’s ik had gemaakt van.. eten? Het kan wel kloppen want ik HOU van eten (op een paar uitzonderingen na, vis, paprika, witlof..)! Vooral van lekkere salades en broodjes (maar stiekem ook van vettig fastfood. Op z’n tijd he). Het leuke van foto’s is dat je nog een keertje kan nagenieten, haha ;-). Viel me trouwens ook op dat ik ook veel (heel veel) foto’s van Pip heb.. Ideetje voor een volgende editie? ;-)

Translation: I found these pictures on my phone. I love food and apparently I also like to take pictures of it ;-) On the last (right) picture you see a typical Dutch cookie, a Stroopwafel (Syrup waffle).

Deze post heeft 16 reacties

 1. the salad looks gorgeous! Can I have one of those cookies? Pretty please!

  >’.'<

 2. Ik heb ook iets te veel foto’s van eten op m’n telefoon staan. Grappig.

 3. I like food pictuers :), en die van jou ook! Krijg er lekkere trek van. Vooral die panini en die stroopwafel zien er jummie uit :).

 4. Grappig, dat heb ik ook! Krijg meteen zin om te gaan eten :) Bij mij zijn het dan wel vaak foto’s van dingen die ik zelf heb gekookt..

 5. Ahh paprika’s zijn the best!
  En ik vind de foto’s leuk :)

 6. Pfoe, wat verlang ik naar dit soort hapjes! Ziet er geweldig uit!

 7. hahaaha, mijn telefoon zit ook altijd vol met foodpics of foto’s van mijn kat :). De bovenste foto rechts, van die 2 broodjes, ziet er lekker uit, wat is het?

 8. @Des: dat is een super lekkere panini met pesto, mozzarella en tomaat bij dudok arnhem ;-)
  @kimberly: haha ja die heb ik ook, maar die zijn vaak een stuk minder fotogeniek. Maar de salade, wraps, en broodje gezond zijn homemade!

 9. Ooh ik moet nog eten en ik heb zooo’n honger door die plaatjes haha!

 10. Haha ja mijn telefoon staat ook vol met foto’s van broodjes en taarten en cakes en muffins en salades. Waarom? Maar ik krijg honger van jouw foto’s! Heeeerrrrrrlukke broodjes, zo te zien!

 11. Ik denk dat het wel een logische reactie is als ik nu zeg dat ik honger krijg. Hmmm ziet er zo lekker uit!

 12. Ja! Leuk en lekker reeksje! Ik betrap mijzelf er ook vaak op, zodat ik daarna nog kan nagenieten als ik iets heerlijks heb gegeten (of niet zo heerlijk, maar gewoon heel mooi op het bord gelegd)

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand