Uploaded from the Photobucket Android AppUploaded from the Photobucket Android App
Uploaded from the Photobucket Android AppUploaded from the Photobucket Android App
Uploaded from the Photobucket Android AppUploaded from the Photobucket Android App
Uploaded from the Photobucket Android AppUploaded from the Photobucket Android App

Een tijdje terug bladerde ik door de fotogalerij op mijn telefoon en viel het me op hoeveel foto’s ik had gemaakt van.. eten? Het kan wel kloppen want ik HOU van eten (op een paar uitzonderingen na, vis, paprika, witlof..)! Vooral van lekkere salades en broodjes (maar stiekem ook van vettig fastfood. Op z’n tijd he). Het leuke van foto’s is dat je nog een keertje kan nagenieten, haha ;-). Viel me trouwens ook op dat ik ook veel (heel veel) foto’s van Pip heb.. Ideetje voor een volgende editie? ;-)

Translation: I found these pictures on my phone. I love food and apparently I also like to take pictures of it ;-) On the last (right) picture you see a typical Dutch cookie, a Stroopwafel (Syrup waffle).

Gerelateerd

16 reacties op “Food pics

  1. hahaaha, mijn telefoon zit ook altijd vol met foodpics of foto’s van mijn kat :). De bovenste foto rechts, van die 2 broodjes, ziet er lekker uit, wat is het?

  2. @Des: dat is een super lekkere panini met pesto, mozzarella en tomaat bij dudok arnhem ;-)
    @kimberly: haha ja die heb ik ook, maar die zijn vaak een stuk minder fotogeniek. Maar de salade, wraps, en broodje gezond zijn homemade!

  3. Haha ja mijn telefoon staat ook vol met foto’s van broodjes en taarten en cakes en muffins en salades. Waarom? Maar ik krijg honger van jouw foto’s! Heeeerrrrrrlukke broodjes, zo te zien!

  4. Ja! Leuk en lekker reeksje! Ik betrap mijzelf er ook vaak op, zodat ik daarna nog kan nagenieten als ik iets heerlijks heb gegeten (of niet zo heerlijk, maar gewoon heel mooi op het bord gelegd)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *