Inspiration: Christmas lights

Ik hou van licht, vooral van daglicht maar ook kunstlicht is mooi. Ik vind het altijd erg jammer als de dagen weer korter worden, maar een voordeel is wel dat alle leuke lampjes weer aankunnen. Vooral kerstlampjes vind ik leuk, zo mooi als bomen zijn ingepakt met die lampjes. Alles lijkt dan extra licht (vooral als er ook nog een dik pak witte sneeuw ligt). Maar kerstlampjes in huis zijn ook leuk! Hier wat inspiratie voor kerstlampjes in huis.

Translation: I like christmas lights, outside wrapped around trees but also inside the house! Below some inspiration for christmas lights inside your house.

(src: 1, 2, 3, 4, 5, ?)


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 16 reacties

 1. Lisa

  Ah ik hou echt van kerstlichtjes!
  Wij hadden vroeger boven de zithoek een paar takken aan het plafond hangen met allemaal lichtjes er door heen. Super leuk!

 2. Saskia

  Oh binnenkort ga ik ook maar weer kerstverlichting in mijn kamer ophangen! Zo gezellig :D

 3. Sander

  M’n kamer in Maastricht had een schuin dak en maar een klein raam. De verlichting was niet je van het, dus besloot ik het op te fleuren met kerstverlichting. Die heeft er gewoon een jaar gehangen. (:

 4. Annemijn

  Superleuk! Ik ook laatst weer kerstverlichting in m’n kamer opgehangen, zo gezellig!

 5. Des

  die fiets en achter het bed vind ik echt leuk!

 6. Lisa

  Dankjewel (: Nee ik ben er nog niet aan begonnen, want ik heb eerst op papa’s kaartje gewacht. En die is precies vandaag binnen gekomen haha!

 7. Mariska

  Die pot met lampjes is een leuk idee!

  En die fiets.. how nice!

 8. Deborah

  leuke foto’s!! vooral de tweede en laatste vind ik leuk.
  Doe mij ook maar zo’n fiets :D

Geef een reactie