Past journeys

 Ik HOU van reizen en in 2008-2009 heb ik behoorlijk wat mooie plekjes op aarde kunnen bezoeken. Helaas heb ik de afgelopen 2 jaar op een paar keer Antwerpen na geen bijzondere reisjes gemaakt, maar wat mij betreft komt daar volgend jaar verandering in! Wat en waar precies weet ik nog niet. Tot die tijd blader ik af en toe door mijn oude vakantiefoto’s heen. Hieronder een kleine selectie van een paar geweldige vakanties!
Translation: I LOVE traveling. In 2008-2009 I made some lovely trips. Unfortunately I haven’t made any trips since then but I hope I’ll be traveling abroad next summer. Until then, I’ll just go through my old vacationphotos. Wanna take a look?

Jordan, summer 2009
 New York City, may 2008
 Thailand, december 2008/january 2009. Best Trip Ever!!
 Rome, may 2009
Barcelona, fall 2009

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Deborah

  wat een fijne foto’s!!

  ik wil komend jaar ook echt naar een fijne plek toe. ik begin het jaar iig al op vakantie. ik vier oud en nieuw in London.

  Zou ook nog heel graag naar NY en Rome willen.
  Ik hou van reizen, maar het is alleen zo duur…

 2. Caithlin

  Prachtige foto’s! Vooral die in de woestijn en op die schommel bij het strand. Ik krijg ook meteen weer de vakantiekriebels…

 3. Loes

  Die eerste twee foto’s vind ik zo leuk! Als ik dit zie heb ik ook zoveel zin om op vakantie te gaan :)

 4. Sarah

  Wauw, wat heb jij al veel gezien in je leven.. Jaloers! Echt supermooie foto’s! xx

 5. Saskia

  Wauw wat supertof zeg! Thailand lijkt me erg mooi.

  En over die brownies, orginele versierpoging hahaha!

  En over het mailtje, geeft niet hoor! Ik leef met je mee :)

Geef een reactie