Sunday in photographs

PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket

1. Something in the water van Brooke Fraser staat al de hele dag op repeat! 2. Ik lakte weer eens mijn nagellak, I wear my sunglasses at night van Catrice met Circus Confetti topcoat van essence (maar ik vind het toch iets te glitterig, niet voor herhaling vatbaar). 3. Zo ziet de plank met al mijn stationeryspullen en brieven eruit (beetje rommelig ja). 4. Tumblren! Heerlijke zondagmiddag bezigheid. Ik vind mijn tumblr echt ontzettend mooi, mag ik dat zeggen? 5. Sinds donderdag is het al mistig in Nederland maar bij ons kwam de mist vanmiddag pas opzetten. Inmiddels zie je echt geen hand voor ogen meer. 6. En toch gingen wij even de weg op om langs de mac te gaan haha. Ja we hadden nou eenmaal geen zin om te koken.

Deze post heeft 11 reacties

 1. Haha, leuke post.
  Dat mag je vast wel zeggen over je eigen tumblr.
  x

 2. Thanx voor je reactie!

  En die dummy/notebook is waar ik het over had in het mailtje van mij naar jou :) Remember?

  Ik heb overigens die vierkantjes met driehoekige vormen achtig iets en het plaatje op de rechterblz niet zelf getekend. Alleen dat youtube logo enz dan. Ik bedenk met net dat het kan lijken alsof ik het zelf heb gedaan hahaha. Maar nee.
  ( het is een albumhoesje + videoclip screenshot)

  By the way: leuke foto’s!
  En men wat is/was het mistig!!

 3. Oh en ik wil ook nog wel een keer meer posten uit mijn boekje :)

 4. Leuk nummer is het hé! En hier is het de afgelopen week echt mistig geweest!

 5. mooie nagels! en het lijkt een heel fijne zondag, inderdaad :)

 6. Heerlijke zondag zo te zien.. Buiten koud en mistig, binnen fijne muziek en je mooie tumblr bekijken en zo meer :)

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand