Tumblr

Ja, ik hou van Tumblr! Inmiddels al 2,5 jaar (ja de tumblarity tijd en ik heb zelfs op #5 gestaan van de Nederlandse tumblrs). Sinds je met de Tumblr bookmarklet met 1 klik mooie foto’s op je Tumblr zet is het al helemaal verslavend. Hierboven mijn 3 tumblrs: Quiver, mijn persoonlijke tumblr met vooral veel mooie (analoge) fotografie, New Yorq (q van Quiver ;-)) met alles wat met New York te maken heeft (als je nog foto’s hebt zou ik het leuk vinden als je die submit!) en sinds een paar maanden ook Simplicity, een interieur blog met vooral industriele, witte en houten interieurs. Klik op de plaatjes om naar de Tumblrs te gaan. Vorig jaar schreef ik een stuk met tips & trics voor tumblr, het is inmiddels bijna het meest gelezen artikel op mijn blog. Mocht je nog met vragen zitten over Tumblr dan help ik je graag! Mag in de comments maar ook via een message. Hebben jullie ook een (of meerdere) Tumblr(s)?
Translation: These are my three tumblrs, Quiver (personal), New Yorq (everything New York related) and Simplicity (interior). I have been tumblin’ since 2009! And I’m still addicted. Click on the pictures to see my tumblrs. Do you have a tumblr?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Annemijn

  Je simplicityblog volgde ik al een tijdje! En nu je andere twee blogs ook, echt mijn stijl :)

 2. Esther

  ik ben springsnowflake :)!
  Wow, je hebt op #5 gestaan van Nederlandse tumblrs! Wel echt verdiend want je hebt een prachtige tumblr

 3. Myrthe

  Jaaaa ik ben morningtoast! En m’n eigen blog druiventros hmhm

 4. Des

  ik heb er eentje :). Gebruik hem meer als blog (niet voor foto’s en plaatjes bijv). Maar die van jou is ook echt leuk en inspiratievol!

 5. Katrien

  Echt hele mooie tumblrs, ik ben ook al enkele maanden verslaafd aan al de mooie foto’s je daarop vindt.
  De mijne is: bootylala

 6. Caithlin

  Ik heb nooit aan tumblr gedaan eigenlijk, maar ik heb wel jouw tumblr’s allemaal al een keertje bekeken! Vooral die laatste vind ik awesome.

 7. ik ben jouw Quiver-tumblr aan het volgend, echt een leuke. de mijne is road to somewhere moest je geïnteresseerd zijn

 8. Anne

  Even serieus, ik zou ALLES kunnen rebloggen! Er is zoveel moois.

 9. Ik heb er zelf geen, maar ga daar eens ernstig over nadenken… Voorlopig haal ik veel inspiratie uit je Simplicity tumblr :) Wat een mooie plaatjes!!

 10. Rina

  Haha, most definitely yes, I have a tumblr :) I’ve been blogging since 2009 as well! It’s my first time visiting your blog, and what a wonderful blog it is! I’ll make sure to check back :) xx

Geef een reactie