Analogue photography

Afgelopen week maakte ik een wandeling door de oude benedenstad met mijn vriend, en doken we een paar mooie winkels in. Een oude platenzaak (De Waaghals), een mooie industriële interieur winkel (Vivre) en een antiquariaat (Van Hoorn). Allemaal zó fotogeniek! Daarom besloot ik om mijn analoge spiegelreflex weer eens mee te nemen. Ik schoot bijna een rolletje vol, en zie hier het resultaat.

Translation: Last week I wandered through the old part of our city with my boyfriend. We visited some beautiful stores, an old record store, an industrial interior store and an antique store. All so photogenic, so I decided to bring my analogue SLR Canon AE 1 with me. These are the results..

All pictures are © by me. Don’t use them without a proper link to my Flickr.

Ik ben zo blij met de foto’s! Ik houd van oude dingen en met analoge fotografie leg je de sfeer nog extra goed vast. Ik ben ook blij met de foto’s van mijn vriend, normaal ben ik niet zo goed in portret fotografie. Morgen deel 2!
I’m so happy with these photos. I love analogue photography. I’m really happy with the portrait pictures of my boyfriend, I usually suck at portrait photography but I think these turned out beautifully. Tomorrow part 2!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. Ice Pandora

  Spontane foto’s van personen zijn het mooist :)
  Leuke uitziende winkel trouwens!

  xx

 2. Jantine

  Ik vind het echt goede foto’s!! Vooral die eerste van je vriend en die met de stoel. Ik heb zin om de rest te zien :)

 3. Lana.

  Mooie foto’s, analoog heeft inderdaad meer sfeer :).

 4. Dagmar

  Hele mooie foto’s! Vooral dat vintage sfeertje is mooi :)

 5. Anouk

  Super mooie foto’s!! Je hebt de sfeer mooi vastgelegd.
  En erg leuk om de winkels te herkennen!

 6. Josie

  These are beautiful pictures! I love record stores xx

 7. des

  wat een heerlijke vintage stijl foto’s! Heel mooi

  ps, is dat je indo vriendje :)?

 8. elisse

  Mooie, sfeervolle foto’s! Maakt dat ik er zelf ook zou willen staan.

Geef een reactie