Christmas 2011: the day after


Delicious homemade oreo pie

Ik heb echt een geweldige kerst gehad! Vrijdagavond kwamen we al in kerstsferen door gezellig te gourmetten. Zaterdag vierde ik kerst bij mijn vader waar ik ontzettend verwend ben (zie foto’s onder), zondag vierden we mijn Oma’s 82e verjaardag met een uitgebreid 5 gangen diner en ‘s avonds ben ik ook nog eens heeel erg verwend bij mijn vriend. 2e kerstdag bestond vooral uit relaxen, alle cadeautjes nog eens goed bekijken en.. knuffelen met Sazou! Mijn vader heeft een poes aangeschaft, een Maine Coon en ze heet Sazou. Half januari komt er nog een grijs katertje bij.
Eigenlijk ben ik niet zo’n kattenmens, ik vind het maar stomme, gemene, stinkende beesten en vooral die suffe kattenvrouwtjes die geen partner hebben maar met 9 katten samenwonen en er 382902302 foto’s van maken zorgen niet voor een beter imago. Maarrr.. Sazou is zo ontzettend lief! Ze is zo zacht (it’s so fluffy I’m gonna die!!1), ze doet niks waar ik normaal een hekel aan heb bij katten (ze stinkt niet, ze krabt niet, en ze laat amper haren los) en ehh ja het is echt een enorm aanhankelijk, knuffelig beest. Dus yes vanaf nu zul je vast af en toe wat foto’s van Sazou tegenkomen, want katten zijn toch eigenlijk best wel leuk om te fotograferen..


Van mijn vriend kreeg ik mooie stempels en veeeel washi tape! Super leuke cadeautjes. Daarnaast nog een dagje uit.

Bij mijn vader kreeg ik veeel cadeautjes! Een handenwarm dingetje, Flow agenda, €50 H&M giftcard, van schoonzusje en broer 2 ‘houten’ postkaarten, een reiskooitje voor Pip, en een cupcakeboekje met hartvormige vormpjes. Niet op de foto: een Bongo bon ‘pittoresk logeren’, samen met mijn vriend gekregen.

Ook bij mijn schoonfamilie ben ik goed verwend! Ik ben eigenlijk niet een cupcake/taartenmeisje, maar bakken is altijd leuk en ik ben dan ook erg blij met alle spulletjes en receptenboekjes die ik heb gekregen. Daarnaast leuke vaasjes en 3 nagellakjes in kleuren die ik wonder boven wonder nog niet had! Vergeten op de foto te zetten: CD van Ed Sheeran, waar ik ook HEEL erg blij mee ben!

Wiehoe lots of presents!

En dan nu lieve Sazou:

 En ook deze 2 lieve mini papegaaitjes (agaporniden) zijn nieuw! Vooraan is een vrouwtje, achteraan een mannetje. Ze kibbelen de hele dag door en ik geloof dat er eitjes in het huisje liggen..
 Translation: I had a wonderful Christmas! I spent the days with my family and I got so many presents! I also went to my dad and he bought a little cat (a Maine Coon), called Sazou. It’s a female, in January we’ll get a male cat (also a Maine Coon, but more gray/brown colored) too. He also bought 2 mini parrots (lovebirds), which are really cute (but noisy). I hope you had a wonderful christmas too.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 22 reacties

 1. Wauw, je bent verwend! Heel erg leuke cadeautjes, vooral die postkaartjes en dat stempel setje zijn supertof.
  Mooie poes ook!

 2. Marijke

  Zoveel cadeautjes! Ik krijg eigenlijk nooit echt cadeautjes met kerst. Meestal gewoon geld :). Die houten postkaartjes zijn echt leuk!

 3. Marlou

  wauwie bofkont!
  nu heb je gewoon meer washi tape dan ik ;) vind vooral de stempels ook heeelll mooi.

 4. Sarah

  Wat een superleuke cadeautjes allemaal! En een poes… Zo fijn! Ze ziet er prachtig uit! xx

 5. des

  Ik denk dat jij heel veel taarten gaan bakken in 2012:). Leuke foto’s, en ik vergeef je voor “Eigenlijk ben ik niet zo’n kattenmens, ik vind het maar stomme, gemene, stinkende beesten” dit ;)

  Wat een heerlijk pluizig rood beessie btw :)

 6. Lisa

  Jeetje wat heb jij veel cadeautjes gekregen! Goed verwend!
  Ik ben zelf ook helemaal geen kattenmens. Maar dat beestje ziet er wel mooi (:

 7. Laura

  Wouw dat zijn een hoop leuke cadeau’s! En katten zijn gewoon leuk! xD

 8. Dina

  Die hartvormige cupcake vormpjes zijn echt cute!

 9. lies

  wauw heel leuk! die vogels <3 en mn ex heeft ook 2 van die katten! ook een grijze en een rooie haha. maar die hebben echt nog veel meer haar en zijn al heel groot. dit zijn toch van die katten die heel groot worden?

 10. Caithlin

  Jij bent goed in de watten gelegd! CD van Ed Sheeran zou ik ook wel willen. En omg, die kat is so fluffy and cute!

 11. Annemijn

  Wat een leuke cadeautjes heb je gehad zeg! En ik heb ook altijd iets tegen katten, inderdaad vanwege de kattenvrouwtjes met 1242 katten en geen partner ofzo. Maar dit katje ziet er wel echt heel lief uit!

 12. Lana.

  Leuke cadeaus :) lekker veel ook haha! In de H&M winkels begint het geleidelijk binnen te komen volgens mij. Toen ik gisteren in Arnhem was, heb ik alleen basic shirtjes in de nieuwe ‘kleuren’ gezien. Verder niet echt op gelet. Dat vogeljurkje is schattig, die bloemenversie van dat jurkje trouwens ook :).

 13. Ilse

  Die stempels zijn gaaf! Weet je toevallig waar die gekocht zijn?

Geef een reactie