DIY: One line a day calendar journal

Mijn post over de One line a Day notitieboekjes is met bijna 900 views de meestgelezen post op deze blog. Ik vind het idee nog steeds erg leuk, ik heb ook een poging gedaan tot het DIYen van zo’n notitieboekje maar het was me toch iets te veel werk. En toch blijft het knagen, zeker met een nieuwe ‘startdatum’ (ik kan dagboekjes altijd alleen beginnen op een nieuw begin, ofwel nieuwjaarsdag, ofwel de eerste dag van een nieuw levensjaar) die er aan komt.. Misschien moet ik er dan toch maar gewoon eentje kopen. Maar ik kwam nog een andere leuke One line a Day DIY tegen! In een soort kalendervorm, met oude ansichtkaarten (maar dat kunnen natuurlijk ook mooie plaatjes of persoonlijke foto’s zijn) tussen elke maand.

Het idee komt van Design sponge, klik hier voor meer foto’s en uitleg.

Translation: My post about One line a Day diaries is the most read post (almost 900 views!) on this blog. I still like One line a Day diaries, I even tried to make one myself but I didn’t finished it.. Today I came across another One line a Day DIY, it looks amazing, don’t you think? For more photos and instruction, click here.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Elle

  Dit is echt zoooo mooi. Ziet er super uit! Ik ga geloof ik eens op zoek naar oude ansichtkaarten :D

 2. Marijke

  Dit is zooo leuk! En nog mooi ook :). Sowieso leuk om later te lezen!

 3. Stéphanie

  Dit is nog mooier dan zo’n boekje! Echt een heel tof idee. Alleen heb ik de discipline niet om elke dag iets op te schrijven ben ik bang.

 4. Lana.

  Mooi en leuk idee! Bij mij blijven mijn dagboekjes angstvallig leeg. Misschien ook maar eens op 1 januari gaan beginnen met een frisse dagboekstart :).

 5. S.

  aah superleuk idee!
  mss maak ik dat ooit eens voor een vriendin haar verjaardag ^^

 6. Katrien

  Geweldig idee, had er nog nooit van gehoord, maar ik ben sterk aan het overwegen om hiermee te beginnen :) + leuk nieuwjaarscadeautje voor een vriendin

 7. Deborah

  klinkt goed! al ben ik niet zo’n wonder met DIY’en… haha
  misschien moet ik de ‘echte’ toch maar eens kopen…

  groetjes
  Deborah

 8. Des

  OMG!! Wat ontzettend leuk idee! Vooral omdat ik die Moleskine boekjes zo duur vind. Maar dit is zooo’n goede vervanger ervoor :). Ik sla deze post op.

 9. Laura

  Deze is echt leuk! Kwam hem vorige week geloof ik ook al op een andere blog tegen! Ik wilde eerst tegen het einde van het jaar bij bol.com dat boekje kopen dat je elke dag een vraag moet beantwoorden..Alleen die hebben ze nu helaas niet.. Dus misschien toch maar deze maken!

 10. Raya

  Dit is echt een leuk idee, ik ga het misschien wel proberen ^^. Eens kijken of ik het volhoud want dat is nog wat anders.

Geef een reactie