Etsy shops

Een tijdje terug schreef ik al over Etsy.com, en suggereerde ik al een paar leuke dingetjes. Maar van Etsy krijg ik nooit genoeg en er is nog zoveel meer moois te vinden! Dit keer een paar shops met hele toffe dingen, misschien leuk voor op je kerstverlanglijstje?

In het trotse bezit van een (D)SLR? Dan word je vast wel blij van deze mooie straps. Staat toch een stuk leuker dan de standaard Canon/Nikon straps? Prijzen variëren van €16 tot €19, niet duur dus!
Fan van typografie? En nog op zoek naar een mooie poster voor aan de muur? Bij Vapor.qualquer zul je wel slagen. Prijzen liggen rond de €12.
Op zoek naar bijzondere handgemaakte sieraden? Bij xoxii zit je op het juiste adres. En een groot voordeel: de shop eigenaresse woont gewoon in Nederland! Scheelt natuurlijk in de verzendkosten. Prijzen variëren van €15 tot €25.
Mooie, subtiele sieraden (geïnspireerd op dogeared?) vind je bij Petitor. Voornamelijk kettingen en armbanden, ook het welbekende kruisjeskettinkje vind je hier. Prijzen variëren van €15 tot €25.
Ook een sucker voor mooie verpakkingen? Dan komt deze shop goed van pas, zeker met de feestdagen voor de deur (en alle cadeautjes die moeten worden ingepakt!).
Translation: Some really nice Etsy shops with lovely gifts. Perfect for your Christmas wishlistQ=!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. Amazing shops! I really love the iMo camera straps, they’re super cute!

    And I also love your blog, it’s awesome!


    Camila Faria

  2. Oh, zo’n camera strap wil ik inderdaad wel!
    Dat driehoekige kettinkje ben ik gisteren ook tegengekomen, toen ik op zoek was naar een alternatief voor de driehoek ketting die ik op etsy had gevonden, lang had van gedroomd, nu wou bestellen en uitverkocht bleek te zijn. :(
    Deze is heel mooi, maar te klein voor wat in mijn hoofd zat, helaas!

Geef een reactie