HAPPY NEW YEAR 2012!


Aanschouw mijn bruidsmeisjesachtige overnight hairdo op de bovenste foto’s! Gisteren en vannacht droeg ik dit schattige kapsel (wat ook best ‘gewoon’ te dragen is vind ik) met de krullen op de derde foto als resultaat vanmorgen (tutorial hier). Inmiddels is het wat uitgezakt naar een wat nonchalanter kapsel maar het zit nog steeds heel erg goed! Verder mijn nieuwe ringen van H&M, met een vosje, takjes en een konijntje. Ik denk dat ik vanavond het vosje om doe. En als laatste mijn outfit.. killer heels en een mooi glitterjurkje! Aanfoto’s komen nog.
Ik wens jullie allemaal een topavond en een spetterend 2012! Hopelijk wordt het een mooi jaar voor ons allemaal en blijven jullie allemaal trouw mijn blog bezoeken ;-). Have fun en niet te diep in de glaasjes kijken, anders heb je morgen spijt (trust me).
Translation: Pictures of my overnight hairdo, to create beautiful curls the morning after (tutorial here). Also a picture of my new rings from H&M, with a fox and a rabbit. Last picture is of my outfit of tonight, killer heels and a glitter dress. Better pictures will come soon.
I hop you’ll have (or had!) an amazing night and I hope 2012 will be nothing but awesome for you. I hope to see you again on my blog in 2012!

Love,
Marlous



Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Lana.

  Wauw beide hairdo’s zijn leuk :), ga effe die tutorial bekijken! En leuke nye outfit!

  Jij ook een gelukkig nieuwjaar :)!

 2. Dina

  Mooi hoor, je haar zo!! Vooral de eerste manier, als ik niet van die woeste krullen had, zou ik mijn haar echt zo dragen.
  Gelukkig 2012 gewenst, mogen al je wensen uit komen!

 3. Marlou

  mooooooi! zowel als op de eerste foto’s, als krullen.
  fijn 2012 :)

 4. Charlotte

  Oh ik heb mijn haar gisteren juist op dezelfde manier laten krullen! Maar bij jou is het wel heel mooi uitgekomen (bij mij iets steiler). En een gelukkig nieuwjaar toegewenst natuurlijk! :)

 5. Sarah

  Oh, wat heb je prachtig haar!!! Supermooie schoenen ook! Hopelijk heb je een fantastische avond gehad. Happy New Year! xx

 6. Echt een goeie methode, maar bij mij blijft het nooit lang zitten … Al geeft het wel een mooi volume, zelfs al zijn de krullen uitgezakt. Gelukkig nieuwjaar!

 7. des

  ja hallo, maak eens jaloers met dat mooie lange haar!

 8. en of ik er spijt van had. Gisteren de hele dag in mijn bed gelegen. Niet een al te best begin van 2012 ;) Je hebt prachtige haren zeg! Jij natuurlijk ook een heel fijn 2012! Ik heb net een brief naar je op de post gedaan :D

 9. Loes

  Wauw wat zit je haar mooi, vooral op de eerste twee foto’s! Is daar ook een tutorial van of kun je me uitleggen hoe je dat gedaan hebt? Het is echt prachtig! Gelukkig 2012!

 10. Je haar is prachtig!

  Heb je ook een headband gebruikt? Waar heb je er eentje gevonden?

  Ik zou eigenlijk zelf het eerste hair-do ook voor alledaags dragen :)

Geef een reactie