Hot Chocolate party

Op A pair of pears kwam ik deze geweldige foto’s van een Hot Chocolate Party tegen. Ik hou wel van gezellige feestjes en deze lijkt me perfect voor in de kerstvakantie! Een soort high tea, maar dan in kerstmis sferen met hot chocolate! Als je op deze link klikt vind je nog meer foto’s maar ook printables voor uitnodigingen, labels en tags. Super leuk, toch? Vooral de in chocola gedoopte marshmellows vind ik heel leuk! (en hee, zie je daar de geknipte sneeuwvlokken?)

Translation: I came across this wonderful Hot Chocolate party on A pair of pears.com. I love cosy parties and this one is just perfect for Christmas. I love the marshmellows dipped in chocolate! Go to A pair of pears for more pictures and also free printables of invitations, labels and tags. 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

  1. Lana.

    Dat klinkt als een leuk en gezellig feestje :). Leuk idee!

  2. Marlou

    aaaaaa wat geweldig <3 <3 <3
    dat idee moet ik stelen, denk ik. thanks!

Geef een reactie