It’s Christmas time

Nu Sinterklaas bijna het land uit is vind ik dat het wel tijd is voor kerst gerelateerde posts! Ondanks dat het steeds kouder wordt (gelukkig blijft die horrorwinter tot nu toe uit!) en steeds eerder donker zit er ook een hele gezellige tijd aan te komen. Nog maar 20 dagen en dan is het alweer kerst. Gezelligheid, veel lichtjes, lekker eten en misschien cadeautjes.. hier wat zwijmelplaatjes om bij weg te dromen ;-)

Translation: Only 20 days until Christmas.. It’s getting colder and darker everyday but at the bright side: Christmas is getting closer! Below some inspirational pictures to swoon away with.

(src: whi)


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Marijke

  Hmmm, Kerstmis! Ik heb er echt al zin in :). Gisteren heb ik een adventkalender gekocht, dus nu krijg ik elke dag een chocolaatje tot Kerstmis, yes!

 2. Annemijn

  Heerlijke foto’s! Ik houd echt van de sfeer die kerst met zich meebrengt :D

 3. Haha I love that label with ‘do not diet’ on :P
  Ik heb spontaan zin om te gaan gourmetten…

  xx

 4. Marlou

  als kerst in het echt net zo was als op die foto’s (met meters sneeuw, heeeel veel lichtjes en kransen aan de deur), maar daar lijkt het hier helemaal niet op :(

 5. Laura

  Yeah!
  Ik heb zeker wel zin in kerst! ik ga morgen lekker mijn kamer onder dompelen in kerst hihi!

 6. Lana.

  Aaah, die foto’s brengen me helemaal in een kerstmood :)!

 7. Lin

  Wat een heerlijke post; vandaag komt bij ons eindelijk de kerstboom.

 8. aaaaah sneeuw! Altijd zo leuk ‘s morgens naar buiten gaat en die verse sneeuw onder je voeten hoort kraken, heerlijk!

Geef een reactie