Lovely Mail

Afgelopen week heb ik veel post ontvangen en ben ik zelf ook druk geweest met het versturen van post en pakketjes. Op de een of andere manier is (mooie) post altijd heel fotogeniek. Ik kan uren door tumblr’s vol mooie postfoto’s scrollen. Ook fan? Check dan deze tumblr.
Zelf ontving ik ook een aantal fotogenieke brieven dus die zette ik op de foto, samen mijn mijn nieuwe sweater-met-Noorse-print en mijn mini kerstboompje die weer van zolder is gehaald (foto’s vind je op mijn A flood of memories blog). Op de achtergrond draait Lego house van Ed Sheeran (met een grappige clip. Het eerste wat ik dacht was ‘Goh, die Ed lijkt wel heel erg op Rupert Grint..) en dat, samen met mijn mega Toblerone en kilo pepernoten (die ik kocht voor 50 cent hihi) maakt dit een heerlijke zaterdagmiddag (in pyjama). Fijn weekend!
Translation: I received a lot of beautiful mail last week, my A flood of memories blog has a lot of new updates! I love looking at images of beautiful mail. I always check this tumblr out: click. This afternoon I’m relaxing in pyjamas with Toblerone chocolate and pepernoten, and Ed’s Lego house on. I love his songs, I hope Santa will buy me his CD!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

  1. Annemijn

    Oh, die tumblr is inderdaad mooi! En ed sheeran (en rupert) zijn zo leuk!

  2. Laura

    Ik word altijd zo vrolijk van de foto’s die je post op je andere blog dat ik bijna de neiging heb om zelf ook zo iets te gaan oprichten!

Geef een reactie