2e Kerstdag besloot ik een van mijn kerstcadeaus eens uit te proberen, en maakte ik deze hartige muffins. Ik gebruikte het recept van het boekje, al paste ik het iets aan. Wij hadden geen karnemelk in huis, dus mengde ik melk met wat crème fraîche. Het ‘bakje kruiden’ is een beetje vaag, ik gebruikte verse peterselie uit de tuin, restjes venkel en Italiaanse kruiden. De hoeveelheid moet je denk ik een beetje op gevoel doen. Dit zijn in principe vegetarische muffins, maar wij hadden nog wat afgebakken spekjes in de koelkast dus die heb ik er bovenop gedaan.
Ze smaakten echt heerlijk en zijn ideaal als hapje voor bijvoorbeeld met oud en nieuw. En je hebt ze zo gemaakt!

Tags: ,

Gerelateerd

12 reacties op “Recept: hartige geitenkaas muffins

  1. jullie keuken lijkt echt GROOT, wat heerlijk!
    en hoe ideaal – ronde cupcakevormdingen. ik heb zo’n grote rechthoekige voor 12 cupcakes, maar die past niet in m’n oven :( waar komen deze vandaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *