Recept: hartige geitenkaas muffins

2e Kerstdag besloot ik een van mijn kerstcadeaus eens uit te proberen, en maakte ik deze hartige muffins. Ik gebruikte het recept van het boekje, al paste ik het iets aan. Wij hadden geen karnemelk in huis, dus mengde ik melk met wat crème fraîche. Het ‘bakje kruiden’ is een beetje vaag, ik gebruikte verse peterselie uit de tuin, restjes venkel en Italiaanse kruiden. De hoeveelheid moet je denk ik een beetje op gevoel doen. Dit zijn in principe vegetarische muffins, maar wij hadden nog wat afgebakken spekjes in de koelkast dus die heb ik er bovenop gedaan.
Ze smaakten echt heerlijk en zijn ideaal als hapje voor bijvoorbeeld met oud en nieuw. En je hebt ze zo gemaakt!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Lana.

  Ziet er lekker uit! Eens een keer wat anders dan de zoete cupcakes.

 2. Caithlin

  Oeh dat klinkt heerlijk en ziet er ook erg lekker uit! Ik houd sowieso meer van hartig dan van zoet.

 3. Marlou

  jullie keuken lijkt echt GROOT, wat heerlijk!
  en hoe ideaal – ronde cupcakevormdingen. ik heb zo’n grote rechthoekige voor 12 cupcakes, maar die past niet in m’n oven :( waar komen deze vandaan?

 4. Sewon

  Ohh bacon cupcakes? I went to my friend’s yearly Christmas brunch, and they had bacon cupcakes, too. :]

 5. Sanne

  Wat heerlijk! En zeker een heel leuk idee voor oud en nieuw! & wat is jouw keuken gezellig!

 6. des

  ehh..ik weet nog niet echt of ik dit wel lekker ga vinden. Vind geitenkaas soms iets te sterk…maar misschien wel leuk om een x te proberen

Geef een reactie