Secret Santa

Een tijdje terug zag ik op het ellegirl forum een topic over Secret Santa. Nou lees ik eigenlijk alleen maar mee, en promoot ik af en toe m’n blog maar toen ik dit topic zag leek het me wel leuk om mee te doen! Secret Santa is eigenlijk een soort surprises via internet. Lootjes worden getrokken en collages met wishlistjes gemaakt en voor €12,50 zoek je dan leuke cadeautjes. Dit alles verzend je als leuk pakketje naar je lootje. Dit en dit waren de collages van mijn lootje. Uiteindelijk heb ik er het volgende van weten te maken..

Translation: I joined a Secret Santa. I had to find gifts based on these wishlist: 1 & 2. And this is what I made of it:Zoals je ziet heb ik mijn post spulletjes gebruikt om het geheel in te pakken (ik hou van vintage post dingetjes!) en natuurlijk de papieren sneeuwvlokken! Ik vond het super leuk om te doen en ik ben natuurlijk ook heel benieuwd naar het pakketje wat ik zal ontvangen!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Caroline

  Ik had het niet heel erg gevonden als dat pakketje morgen bij mij op de deurmat stond! Super tof!

 2. Naomii

  wat heb je dat superleuk gedaan!
  ik denk dat ze er heel erg blij mee zou zijn!

  xxx

 3. Lana.

  Wat leuk gedaan, zal diegene die het krijgt zeker heel blij mee zijn. Tenminste dat zou ik wel zijn als ik zag dat er zoveel moeite voor gedaan was :).

  Leuke cadeautjes ook!

 4. -

  Je zou een ‘inpak-bedrijfje’ moeten starten ;)

 5. Caithlin

  Je bent zo creatief! Alleen je verpakkingen zijn al een cadeautje om te krijgen.

 6. Michelle

  Ik ben benieuwd hoe mijn lootje mijn pakje vind en ook wat ik zelf krijg natuurlijk! Vind het echt een gaaf idee :)

  Ik had gelijk door dat het van jou kwam toen ik de foto’s zag. Ziet er zo leuk uit!

 7. Anonymous

  Lieve Secret Santa / Tuula,

  Ik was zeker ontzettend blij met de super leuke cadeaus en de verpakking was echt prachtig!! Blij te zien dat jij net zoiets moois hebt terug gekregen. Stiekem heb ik ook je foto’s gepikt om te bewaren als mooie herinnering! Nogmaals heel erg bedankt!!

  Veel liefs Mandy (” je lootje “)

 8. Anonymous

  Where do you get that brown paper? It looks so simple – I like! thx!

Geef een reactie