Secret Santa presents

Afgelopen week showde ik jullie het pakketje dat ik gemaakt had voor de Secret Santa. Vandaag kreeg ik een pakketje terug! De postbode kwam pas om 19:00, ik dacht even dat hij niet meer zou komen.. Dit was mijn collage, en daarvan heeft mijn Secret Santa het volgende gemaakt:

Super mooi toch? Echt geweldig ingepakt, nog mooier dan mijn eigen inpakkunsten vind ik zelf. Vooral het landkaart cadeautje vind ik echt prachtig. Wat ik precies heb gekregen:

– Nagellak setje
– F21 gouden vogelketting
– Heerlijke thee 
– Air mail tape
– Post stempel

Vooral met de tape ben ik super blij, ik wilde die zo graag! Ik heb me echt moeten inhouden om hem niet alsnog te bestellen omdat ik niet zeker wist of ze die zou kopen (hij was namelijk de helft van het budget, al denk ik dat ze over het budget heen is gegaan haha). Ook de poststempel vind ik super, ik heb al 6 andere stempels van deze soort en daar past deze mooi bij. Ik ben echt tevreden en heel blij dat ik hier aan heb meegedaan!

Translation: Last week I showed you what I bought for my Secret Santa. Today I got my presents! This was my collage and at the pictures above you can see what my Secret Santa bought for me. I’m so happy! Everything was beautifully wrapped, I love the package that was wrapped in an old map. I also love the presents, especially the air mail tape (you know how much I love air mail things). I have no idea who my Secret Santa is but thank you big time! 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 16 reacties

 1. Marlou

  waaauw wat mooi :)
  waar komt die masking tape vandaan? ik wil ook!!!!!

 2. Caroline

  Echt heel leuk! Leuk idee zeg om zo cadeau’s voor anderen te kopen! Waar kun je die stempels kopen? Die zijn leeeuk!

 3. Caroline

  Aaah, die webshop had je niet moeten sturen. Ik wil nu alles kopen! Wat een geweldige webshop!

 4. Dina

  Wat leuk zeg. En wat een schattig nagellaksetje!

 5. Lana.

  Wat leuk, en dat landkaart cadeaupapier ziet er mooi uit. Zou het bijna zonde vinden om uit te pakken haha! En wat heeft secret santa een mooi handschrift!

 6. Stéphanie

  Leuk! En dat ze zo mooi heeft ingepakt, ook helemaal jouw ding natuurlijk!

 7. Des

  wat mooi ingepakt, en die nagellakjes! Leuk doosje :)

 8. elisse

  Wat een leuke pakjes! (ik wist helemaal niet dat jij Tuula heette op ‘t EGF) Dat heeft je Santa zo goed gedaan!

Geef een reactie