A lovely weekend

Dit weekend was het heerlijk weer en omdat de omgeving bij mijn vader een beetje onder water staat besloot ik foto’s te maken. Het waterpeil is alweer 1,5 meter gezakt in vergelijking tot vorige week maar het ziet er nog steeds heel erg mooi uit.
In principe zit je maar 5 km van de stad af,m aar dat zou je niet zeggen, zo rustig is het hier. Met het mooie weer, de mooie natuur en de schattige oude boerderijtjes voelt het elk weekend bij mijn vader weer als een kleine vakantie!

Translation: Today the weather was lovely so I decided to go for a walk. The river nearby was a bit flooded which gave me a perfect opportunity to shoot some pictures. The water level has lowered 1.5 meters since last week but still some paths are flooded.
My dad lives in a rural area, with a lot of old farms and cute little houses. It’s only 5 km away from citylife but you wouldn’t tell because it’s so quiet and peaceful. Everytime I go to my dad it feels like a little vacation. :)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Britt

  supermooie foto’s! een brief vanuit Zweden is onderweg!

 2. Jana

  Wauw. Wat een prachtige omgeving. Mooie foto’s ook ;)

 3. Nathalie

  Mooie foto’s! Ben vandaag ook even buiten geweest en het was heerlijk.

 4. Lana.

  Super mooie foto’s, vooral de eerste! En leuke outfit hierboven :).

Geef een reactie