Bol.com korting

Ik hou van online shoppen (ja ik ben een luie donder) en Bol.com is een van mijn favoriete online shops. Niet alleen voor CD’s, games (voor het vriendje) en boeken, maar ook voor de wat ‘specialere’ boeken. Ik schreef er al eerder artikelen over, Coffee table books en Creative books. Deze boeken, vaak Engels, zijn niet altijd in de gewone boekhandel te vinden. Een American Book Center zit niet in de buurt, maar gelukkig is bestellen via Bol.com net zo gemakkelijk.
Ook de populaire One line a day diary, mijn recipe journal, mijn agenda en zelfs mijn teken tablet komen van bol.com! Dus als fervent bolpuntcommer was ik erg blij met de volgende deal van livingsocial: je betaalt €10, en krijgt een bon ter waarde van €20 om te besteden bij bol.com. De bon is 1 jaar geldig, je betaalt nog wel €1,95 aan verzendkosten en er zijn een paar voorwaarden: hij geldt niet op de fotoservice of op Nederlandse boeken, en het bedrag hoeft niet in een keer op gemaakt te worden.
Ik heb de bon gelijk gekocht, want ik weet zeker dat ik hem ga gebruiken. En het leukste is, wanneer je de bon koopt krijg je een referral link. Zodra 3 andere mensen via jouw link de bon kopen, krijg je er een extra bon bij, helemaal gratis! Ik heb de link gelijk doorgestuurd naar mijn moeder en mijn broer, en ik heb hem ook maar gelijk op facebook gezet. Zo is het wel extra verleidelijk ;-)
Hier vind je de deal, en als je hem koopt, laat me dan weten wat je gaat bestellen! Ik twijfel momenteel nog heel erg tussen het boek van The Selby of misschien toch maar een valentijnscadeautje voor m’n lover.. Voor meer inspiratie kun je trouwens kijken tussen de aanklikbare linkjes in dit artikel, die leiden naar eerdere inspiratie artikelen.
edit: Ik heb de deal al terug gewonnen, onder andere met hulp van Dimphy. Zo snel kan het dus gaan! Mijn link is nu aangepast naar die van Dimphy, mocht je de bon dus willen bestellen, dan help je Dimphy een handje!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Jessi

  Een geweldige actie! Wat jammer dat het enkel voor Nederland is :(

 2. Stéphanie

  Ik moet niets uitgeven op dit moment, dus ook geen tien euro op bol.com. Maar wel een hele goede deal!

 3. Tessssssss

  Bedankt! Ik ga eens kijken of ik hem ga bestellen en dan doe ik dat via jou link!

 4. Myrthe

  Ahw ik wilde nog boeken bestellen! Ik ga eventjes kieken.

 5. Leanne

  Ik heb ‘m ook besteld via jouw link en meteen maar even op facebook gedeeld :) Leuke actie!

Geef een reactie