Een tijdje terug ontving ik voor mijn letter writing project een speciale brief van Marlou. Op het eerste gezicht zag het eruit als een envelop, maar toen ik hem openmaakte zat er geen brief in. De envelop wás de brief! Deze envelop briefjes worden ook wel Fold & Mail, of postalettes genoemd. Ideaal voor korte briefjes, en doordat je de envelop als brief gebruikt weegt de post nauwelijks iets (scheelt in verzendkosten).
Deze Fold & Mail zijn heel gemakkelijk zelf te maken, volg de instructies op de foto’s en binnen 5 minuten heb jij je eigen Fold & Mail. Nu nog iemand bedenken om hem naar toe te sturen..
De enveloppenmal kocht ik voor een ‘prikkie’ op Etsy.com, maar je kunt ook een envelop gebruiken als mal (even openvouwen en overtrekken).
Translation: A little while ago I received a special letter from Marlou for my letter writing project. It was an envelope and letter in one. These are called Fold & Mail, or postalettes. They are easy to DIY! Just follow the steps above. I bought my envelope mal at Etsy.com, but you can also use an envelope (just fold it open).
Tags:

Gerelateerd

20 reacties op “DIY: Fold & Mail

  1. wauw, je blog is er qua lay-out en inhoud heel erg op vooruit gegaan! ik hou van die ‘scrapbook’-achtige stijl! en ik heb een zwak voor mooie lettertypes ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *