Doggies

Sazou heeft inmiddels kunnen wennen en is nu een super leuk katje. Ze is heel speels maar ligt ook graag te snorren op schoot bij de haard. Zo lief! Maar op een boerderij horen dieren, en daarom kwamen er dit weekend 2 hondjes bij! Een kleine enthousiaste knuffelbeer (kruising tussen malteser en shi tzu) genaamd Bor en een wildebras (kruising tussen schapendoes en cockerspaniël) Brus. Vooral Bor is echt zo ontzettend schattig en aandoenlijk! Ze zijn beide net 2 maandjes oud dus nog heel eigenwijs maar zo lief!
Over 2 weken komt er nog een kater bij, ook een Maine Coon maar dan grijzig. En in het voorjaar als het goed is nog kipjes. En dan is het pas echt een boerderij!

Translation: Last week we got two doggies! The little one is called Bor, the somewhat bigger one is called Brus. They’re both only 2 months old and so cute. They like to play a lot, until they fall (like literally) asleep.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 20 reacties

 1. Mirthe

  Ahhhh dit vind ik zo schattig. Ik hou echt heel erg van hondjes. Brus lijkt wel een beetje op mijn hondje. :)

 2. Ik wil ook graag huisdieren :(
  Sazou sounds sweet ^^ very exotic looking aswell!

  xx

 3. Oh lief!
  Wij hebben sinds de zomer ook een puppy (berner senner), na jarenlang zagen en altijd ‘hannelore ge zijt allergisch’ te horen krijgen was dat een complete verassing! Misschien moet ik daar ook eens een blogje over doen haha, het is toch zo’n schatje.

 4. wieke

  awhhh hoe lief! is die ene toevallig een engelse cocker spaniel?

 5. elisse

  Wat leuk, al die diertjes! Hoop dat ze goed overeen zullen komen, die honden en de kat(ten, binnenkort dan ;-) )

 6. Jessi

  Hoe schattig! Waar is de tijd dat mijn hond zo een cutie was :) (al is hij dat nog steeds hoor!)

 7. Sylvia

  Wat leuk, al die dieren! Volgens mij hebben ze hebben het prima naar hun zin bij je ;)

Geef een reactie