Flickr

All photos by me

Ik gok dat iedereen Flickr.com -een website waar je je fotografische kiekjes kunt showen- wel kent. Ook ik heb een Flickr! Nou ben ik niet echt een professionele fotograaf en heb ik ook totaal niet de ambitie om dat te worden, maar ik fotografeer en zodoende ben ik dus een ‘fotograaf’. Ik fotografeer meestal met mijn Canon AE 1 (analoog) met 50mm lens, en mijn Nikon D60 (digitaal) met de standaard kitlens. Hierboven vind je mijn mooiste foto’s (vind ik zelf dan he ;-)), maar op mijn Flickrpagina vind je nog meer foto’s. Hebben jullie ook Flickr? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie foto’s!
Translation: Some of my own favorite photographs. For more, check my Flickr page. Do you have a Flickraccount?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 24 reacties

 1. Celestine

  Ik vind jouw foto’s mooi. Zeker een reden voor mij om jouw blog (naast alle andere leuke dingen die erop staan natuurlijk) te volgen!

 2. Indira

  Je foto’s zijn echt mooi! Een analoog camera lijkt me ook super leuk om te hebben… *tikkeltje jaloers*

 3. Noor

  Hee, kom je (net als ik) ook uit Nijmegen? (ik dacht zoiets ook al op te maken uit een vorige fotopost)

  mooi hoor, de sneeuw op de markt!

 4. Britt

  Supermooi zijn ze! Vooral die laatste, en de fiets tegen de muur.

 5. Caithlin

  Ik heb geen flickr, maar jouw foto’s zijn prachtig! Heel vintage sfeertje allemaal.

 6. Nicole

  wat een geweldige foto’s! vooral die van de bakkerij vind ik erg leuk :) Waar heb je die gemaakt? Niet in Nederland, of wel?
  liefs!

 7. Ik heb ook een flickr, hoewel ik hem de laatste tijd een beetje verwaarloos. De link vind je op m’n blog.

 8. elisse

  Wauw, hele mooie foto’s! Ik heb ook een Flickr maar gebruik hem eigenlijk alleen maar om mijn blogfoto’s op te zetten.

 9. Marloes

  Och die boekwinkel in de kerk in maastricht vind ik toch zo’n fijne plek he! Echt heel erg mooi

 10. Nicole

  Hé Marlous, ik heb vandaag je pakketje gekregen hoor! Hij heeft er nog best lang over gedaan. Ik ben er echt heel blij mee, super leuk ingepakt ook! :)

  Liefs! Nicole

 11. olaij

  Erg mooie foto’s, ik hou van dat sfeertje! Ik volg ‘a flood of memories’ al en hier zal ik je ook volgen! Echt een toffe blog!

 12. Samantha

  Mooie foto’s! Ik heb het ook nog ergens rond zwerven zo’n flickr pagina maar ik doe er al een tijd niks meer mee!

 13. Linda

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Echt knap dat je die allemaal zelf hebt gemaakt. Ik heb geen flickr ;)

 14. Sarah

  Wauw, ontzettend mooie foto’s! Mijn favorieten zijn de foto met de fiets en de laatste!

 15. Linda

  Het spijt me heel erg, maar ik weet niet wat de precieze naam van mijn dekbed is! Ik heb nog gekeken of er een labeltje aan de binnenkant zit, maar dit is niet het geval.. Ik weet niet eens waar het vandaan komt, want ik kreeg het cadeau van mn nicht :$ Ik volg je trouwens! Heb je zin om me terug te volgen?

Geef een reactie