Follow Lastdaysofspringblog on facebook!

Vanaf nu kun je Lastdaysofspringblog.com ook volgen via Facebook! Klik hier om naar de facebookpagina te gaan, of kijk rechtsboven in het menu. Via de Facebook blijf je gemakkelijk op de hoogte van alle updates en nieuwe blogposts maar ook van leuke extra’s, en een kijkje achter de schermen.

 Denk dan aan leuke plaatjes of ideetjes die niet ‘groot’ genoeg zijn om er een artikel aan te wijden, maar toch de moeite waard om te delen. Of snapshots van mijn kook- en bakkunsten, leuke links en DIYs, en voorproefjes. Daarnaast waardeer ik jullie mening heel erg, dus mocht je iets te zeggen hebben over de blog, dan kan dat daar!

Mocht je dit nou allemaal heel leuk vinden, ga dan naar de facebook pagina en klik op ‘like’, of klik op ‘like’ rechtsboven in het menu! 
Translation: From now on it’s possible to follow lastdaysofspringblog.com on facebook! Click here to go to the facebook page, and like the page if you want to receive updates on the blog and more. More what? Little extras, like snapshots of my life, DIYs, sneak peeks..

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. josianne

    Ik heb ook geliked :D De link in je post zelf doet het bij mij trouwens niet.. In het menu rechtsboven gelukkig wel :)

  2. Saskia

    Leuk zeg, een enige echte last days of spring facebookpagina :D

    En die webshops die jij noemde zijn ook echt tof en inderdaad stukken goedkoper :)

Geef een reactie