Give Away: Travelers Notebook mini

Herinner je deze post nog? Ik had een voorraadje notitieboekjes ingeslagen en besloot nog een travelers notebook te maken, dit keer een mini (A6)! Super leuk maar ik had er zelf eigenlijk geen nodig dus besloot ik dat ik hem ook wel eens weg kon geven!
Rond de jaarwisseling merkte ik dat ik opeens over de 250 followers zat (GFC en BL opgeteld. Of volgen jullie altijd met beide?). De laatste tijd zijn er ontzettend veel bij gekomen, wat super leuk is maar ik krijg ook nog elke keer comments van de volgers van het eerste uur: ook super leuk! Dus speciaal voor jullie deze give away, zie het maar als een dikke thank you want ik vind het altijd erg leuk om feedback te krijgen op mijn blog.
En wat is nou leuker dan iets handgemaakt weggeven? Past wel bij mijn blog, dacht ik zo ;-). De winactie start NU, meedoen doe je door te reageren met ‘ik doe mee!’ of iets dergelijks en je email adres achter te laten (of een andere manier waarop ik je kan contacteren). Omdat het een bedankje is is hij voor readers only, was je dat nog niet, word dan een volger! Het is gratis ;-)
En wat er valt te winnen? Het mini notitieboekje dus met extra stickers om hem nog wat op te leuken. Het boekje heeft een A6 formaat, elastische sluiting en een ‘inner pocket’ voor al je speciale briefjes en losse notities. Rond de 20e maak ik de uitslag bekend!

Translation: Remember this post about the DIY travelers notebook? I made another one, a mini (size A6). At the end of December I found out that I had reached the number of 250 followers (GFC + BL combined) and to celebrate that, I want to give away this cute notebook! It’s like a big thank you for all your lovely feedback and comments.
The only thing you have to do is leave a comment and say something like ‘i’m in’ so I know you’re joining the give away. Also leave your email address so I can contact you. Because this is a thank you for my followers, it’s for readers only. If you aren’t a reader already, start following via BL of GFC, it’s free ;-).
The price will be this handmade travelers notebook in size A6, it has an elastic closure and an expandable inner pocket for all your special notes to keep. Also extra stickers!
This give away is international and will close on January 20.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 61 reacties

 1. nikkie.

  ik doe mee :)
  nikkie _ jessen @ hotmail . com ik volg je via bloglovin’

 2. Hannelore

  Ik doe graag mee! Ik ga binnenkort naar Polen dus de ideale gelegenheid breekt spoedig aan :)
  Ik volg je via bloglovin!

 3. Bibiane

  Ik doe heel graag mee!
  Volg je via Bloglovin.
  lovelynailpolish[at]ymail[dot]com

 4. Lisa

  Gefeliciteerd met de vele volgers! Leuke give away, past echt bij je blog ja (: Ik doe niet mee, want ik ga het waarschijnlijk toch niet gebruiken. En dat zou zonde zijn!

 5. Ann

  Jaa ik doe ook mee, bloglovinvolger hier! Ik ga volgende maand naar New York en deze lijkt me perfect om al mijn avonturen in te schrijven ;)
  E-mail: hetlevenvanann@yahoo.com

 6. elisse

  Superleuk dat boekje, ik doe dus ook graag mee!

  bijgebrekaanbeter (at) hotmail.com

 7. Jana

  Wat leuk! Ik hou van notitieboekjes. Ik doe ook mee =)

  jana_ofthejungle @ yahoo.com

 8. Pien

  Wat een leuke blog en een schattig boekje!
  Ik doe mee hoor.

  Groetjes,
  Pien (ben je gelijk gaan volgen, wil niets meer missen :)

 9. m10e

  Ik doe heel graag mee! Wat een leuk DIY idee, ik krijg dr helemaal zin van om weer op reis te gaan.
  m10e@live.nl

 10. Dina

  Oh ja, dat leuke boekje herinner ik me nog al te goed! Ik heb er zelf een gemaakt! :)

 11. JS.

  Ik doe zeker mee! Mijn e-mail: jamilla-s@hotmail.com

  Wat een super leuke actie zeg. Ik ben je blog eigenlijk gaan volgen nadat ik zag hoe leuk je de cadeautjes van EGF secret santa had ingepakt. I ♥ wereldkaarten!

  Dit notitieboekje zou mij goed van pas komen, ik kom net terug uit LA, en ik heb mijn huidige travel boekje echt compleet volgeschreven (op 10 blz’s na dan haha).

  Gefeliciteerd met al je volgers!

 12. Super! Ik doe graag mee! Altijd al een leuk versierd notitieboekje willen hebben (a)
  francabraaksma[at]hotmail[dot]com

 13. I’m In!!! (Actually, “I’m in” love with this, and all the things you post here are so lovely, and kind.) : ) Oh, my email is carolmsantana at gmail. com
  Happy new year, full of wonderful travels, if desired : )

 14. 77235

  ik moet nog een boekje voor finland hebben … zo yeah .. i am in

Geef een reactie