Letter writing project update

Omdat er de laatste tijd weer een heleboel volgers bij zijn gekomen, leek het me leuk om weer eens een update van mijn letter writing project te plaatsen. Het begon allemaal in Oktober en inmiddels heb ik al meer dan 30 brieven ontvangen! Sommige waren eenmalige brieven en andere waren zo leuk dat ik daar al meerdere brieven mee heb geschreven.
Op dit moment heb ik het een beetje druk, dus nieuwe aanvragen voor pen pals neem ik niet aan (hoewel je wel altijd een oproepje mag plaatsen! Neem daarvoor contact met me op!). Daarnaast zit ik er ook over te denken om er een soort package swap van te maken (dus echte pakketjes ipv brieven, en dan eenmalig ipv lang contact), maar daarover lees je meer op de blog zelf.
Hieronder nu wat foto’s van de laatste post die ik heb gekregen, voor meer foto’s en uitleg ga je natuurlijk naar A flood of Memories!

Ik verwacht dat ik binnenkort meer tijd zal hebben om de veranderingen door te voeren, dus houd de blog in de gate! Ik update vrij onregelmatig, dus wil je niets missen, volg dan met Bloglovin of GFC.

Translation: Another update of my letter writing project. I started it back in October, and I have already received over 30 letters! At the moment I’m quite busy, so I won’t take new pen pals (however, you can always contact me if you want to place a call for pen pals). I’m always thinking about changing the project a bit, but I still have to figure out what I want exactly. I keep you posted, follow the blog if you don’t want to miss anything! Go to A flood of Memories for more pictures!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. josianne

    Jaa, ik volg je! :D Ook a flood of memories, ik vind het echt heel leuk dat je dit doet. :)

  2. Laura

    Nice!
    Ik word toch echt elke keer weer blij als je weer iets post op die blog! Ben benieuwd naar de veranderingen!

Geef een reactie