Na het geblunder van vorige week besloot ik het dit keer maar goed aan te pakken. Eerst alles uitproberen op een testblog, en zodra alles naar wens was overschakelen naar hier. Het begin was al gemaakt, alleen waren er nog heel wat kleine details die niet klopte (de tabs boven aan, lettertypen, afbeeldingen, afstanden tussen tekst en menu.. ik kan nog wel even doorgaan). Dit heb ik nu allemaal aangepakt, en nu is het eindelijk zoals ik wil (voorlopig dan ;-)).
In de header zie je een doily die ik daadwerkelijk zelf bestempeld heb, daarna gefotografeerd en met photoshop in de header geplakt. Lief he? Verder is het menu een stuk rustiger en daardoor overzichtelijker. Via de social icons rechts boven kun je eenvoudig mijn tumblr, flickr en pinterest vinden. Ik moet nu nog alle tags wijzigen en overzetten, maar in principe is het zo af. Mocht je nog een foutje tegen komen, laat het me dan weten ;-)

Oh, en dan ook gelijk de uitslag van de give away… Met enige vertraging kan ik jullie mededelen dat de volledig willekeurig gekozen winnaar van de give away (uit maar liefst 61 deelnemers!) is geworden: Nicole!

Translation: As you can see I improved my layout a little bit. Everything looks more clear right now, and I just love how it looks! The doily in the header is an actual doily I hand stamped, photographed and edited with photoshop. I think it looks really cute.


Also the winner of the give away is known. The randomly chosen winner (out of 61 contestants!) of the travelers notebook mini is.. Nicole!

Gerelateerd

18 reacties op “New Layout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *