New Layout

Na het geblunder van vorige week besloot ik het dit keer maar goed aan te pakken. Eerst alles uitproberen op een testblog, en zodra alles naar wens was overschakelen naar hier. Het begin was al gemaakt, alleen waren er nog heel wat kleine details die niet klopte (de tabs boven aan, lettertypen, afbeeldingen, afstanden tussen tekst en menu.. ik kan nog wel even doorgaan). Dit heb ik nu allemaal aangepakt, en nu is het eindelijk zoals ik wil (voorlopig dan ;-)).
In de header zie je een doily die ik daadwerkelijk zelf bestempeld heb, daarna gefotografeerd en met photoshop in de header geplakt. Lief he? Verder is het menu een stuk rustiger en daardoor overzichtelijker. Via de social icons rechts boven kun je eenvoudig mijn tumblr, flickr en pinterest vinden. Ik moet nu nog alle tags wijzigen en overzetten, maar in principe is het zo af. Mocht je nog een foutje tegen komen, laat het me dan weten ;-)

Oh, en dan ook gelijk de uitslag van de give away… Met enige vertraging kan ik jullie mededelen dat de volledig willekeurig gekozen winnaar van de give away (uit maar liefst 61 deelnemers!) is geworden: Nicole!

Translation: As you can see I improved my layout a little bit. Everything looks more clear right now, and I just love how it looks! The doily in the header is an actual doily I hand stamped, photographed and edited with photoshop. I think it looks really cute.


Also the winner of the give away is known. The randomly chosen winner (out of 61 contestants!) of the travelers notebook mini is.. Nicole!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Marijke

  Het ziet er echt heel mooi uit! Ik zou het nooit kunnen :).

 2. Marlou

  mooi :)
  (je moet alleen nog even de links van je menu aanpassen – als ik nu op ‘home’ en ‘about’ enzo klik kom ik denk ik op je testblog uit…)

 3. Lindsay

  Ziet er goed uit Marlous, leuk gedaan! En een stuk overzichtelijker dan je oude layout :)

 4. Nicole

  echt een hele leuke lay-out! en nog veeeeel leuker dat ik gewonnen heb :)

  liefs!

 5. ik vind je nieuwe lay-out echt heeeeel erg leuk! Ik binnenkort ook toe aan een nieuwe. Eerst maar even in verdiepen ;)

 6. Mylene

  Ik vind je nieuwe layout mooi. De header is tof en dat roze is heel schattig.

 7. Caroline

  Leuk! Hoe heb je die linkjes gemaakt naar je social media etc.? Heb je daar een html code voor? X

Geef een reactie