Cliparts via puglypixel

Soms heb ik na een druk weekend 70+ ongelezen posts op bloglovin.. en toch kan ik er niet genoeg van krijgen! Ook in de comments zie ik vaak reacties van leuke blogs, ik check ze altijd snel maar vergeet ze dan op te slaan. Omdat mijn linkpagina nog wel wat uitbreiding kan gebruiken, vraag ik jullie om je blog te posten! In principe plaats ik alleen blogs die ik zelf écht leuk vind, dus een piepklein beetje kieskeurig ben ik wel. Je tumblr plaatsen mag ook, maar die volg ik dan gewoon via tumblr als ik hem leuk vind (tenzij je een echte blog hebt via tumblr). Heb je geen blog, dan mag je ook gewoon een van je favoriete blogs posten. Ik ben benieuwd!

Translation: I want to expand my linkpage so drop your link if you aren’t already on my blog ABC.

Gerelateerd

47 reacties op “Post your blog

  1. Oei ik voel me een beetje schuldig omdat ik bijna nooit reageer op jouw blog en nu dus wel omdat ik stiekem wel mijn eigen blog wil promoten… Niet echt helemaal zo eerlijk, dus mijn goede voornemen is om vaker te reageren want ik vind je blog mooi en inspirerend. Nu klinkt dit weer als een slijmverhaal en is het een veel te lange reactie geworden – help. O ja, mijn blog is: sommarsvelja.blogspot.com

  2. caeruleaflagrantia.wordpress.com

    Hij is relatief nieuw, ik blog al een stuk of 5 jaar maar ben een paar keer opnieuw begonnen; deze keer in het Nederlands. Ik post niet zo vaak, maar probeer wel altijd iets interessants of moois te leveren ;)

  3. Ik vind het zo lief dat ik al in je lijstje sta! Mijn blog is een beetje veranderd, hoop dat je het nu nog steeds fijn vind om te bezoeken. Het ringetje van je laatste post vind ik zo mooi! Oh en van al je post-foto’s krijg ik altijd heel veel zin om zelf ook post te versturen. Fijn weekend alvast, x!

  4. Altijd fijn, in de comments op zoek naar leuke nieuwe blogs om te volgen op Bloglovin. Op sommige dagen heb ik er helemaal geen zin in, maar dan ineens kan ik uren lezen :) Heerlijk! Zelf blog ik op
    marlowtravels.wordpress.com
    over van alles dat met reizen te maken heeft in het buitenland, maar ook leuke uitjes in Nederland :). Ik richt me vooral op leuke budget- en insider tips, dat houd het wel zo bijzonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *