Tattly temporary tattoos

Ik schreef al eerder over tijdelijke tatoeages, maar nu ben ik toch wel hele bijzondere tatoeages tegen gekomen! Bij tattly.com bestel je gemakkelijk en goedkoop ($5 voor een set van 2 tatoeages + $2 verzendkosten) de meest waanzinnige tatoeages! Altijd al een echte Marc Johns op je arm willen hebben? Of een heuse Eames stoel? Het leuke aan deze  tatoeages is dat ze tijdelijk zijn. Geen pijnlijke tattoëersessies en je hoeft ook niet te twijfelen over deze tatoeages, uiteindelijk vervagen ze toch. Vooral de camera’s en Marc Johns ontwerpen zijn favoriet, maar er zijn zoveel leuke tatoeages! Een paar favorieten:


All photos by Tattly.com
De tatoeages zijn ook per set te koop, ze blijven gemiddeld 3-5 dagen plakken. Ik vind ze super leuk voor komende zomer, leuke extra voor op de komende feestjes en festivals! Nieuwsgierig geworden? Neem zelf een kijkje!
Translation: I just stumbled upon these really cool tattoos. And the best part of it? They are temporary and they only cost $5 ($7 if you live outside the USA)! I really love them, especially the cameras and Marc John’s designs. Go to tattly.com for more awesome temporary tattoos.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. *Daniëlle

  Wat super gaaf:d doet me denken aan die tattoos die ik vroeger bij de kauwgom kreeg.

 2. Annemijn

  Oh wat tof! Ik zou ze zelf niet heel snel bestellen maar ik vind ze wel erg leuk.

 3. Masha

  Super gaaf! Erg leuk als je een echte toch nog te eng vindt!

 4. des

  super leuk! En ze lijken ook best wel “echt”

 5. WatZeDraagt

  Leuke blog heb je! Ik ga je volgen, check je mijn blog ook even? Je header is echt fantastisch! Mooie foto’s ook. XXX

Geef een reactie