Tea time

Ik hou van thee, bij voorkeur fruitige smaakjes en het allerliefst bijzondere smaakjes die ik nog niet ken. Ik ben dus ook heel blij met alle vreemde smaakjes die ik krijg toegestuurd van mijn pen pals. Gisteren liep ik tegen dit hele lieve tea for one setje aan bij Xenos, voor maar €8. Ideaal voor als ik tijdens het studeren/bloggen/internetten een kopje thee wil drinken. Ik ben meestal te lui om naar de keuken te lopen en daarnaast drink ik meestal niet een grote pot leeg. Deze krijgt een mooi plekje op mijn kamer, en dan ga ik nu eindelijk eens de theesmaakjes proberen. Heeft iemand een idee welke smaak zakje 3 is? ;-)

Translation: I love drinking tea, I really like all the tea I get from my pen pals. Especially the odd foreign ones. Yesterday I bought this cute tea for one set, for only €8. Now I can drink tea at my room during studying/blogging/surfing the web :-). I’m wondering what taste the third tea bag has..

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Ice Pandora

  About the 3rd teabag: Ik ken helaas geen Japans, maar ruik en proef :D ik gok rooibos~

  xx

 2. Myrthe

  Haha ik heb ook zo’n tea for one-set dinges maar die van mij is een hond haha :)

  En de vierde lijkt me heeel lekker!

 3. Ik wil ook heel graag een leuke theepot! Al moet ik toegeven dat ik bijna altijd appelthee drink, ik ben niet zo avontuurlijk ;)

 4. Sander

  Thee, thee, thee. Ik sta ermee op en ga ermee slapen. yamsie.

 5. Sylvia

  Dat tea for one-setje heb ik gisteren ook bij de Xenos zien staan. Heb nog even staan twijfelen of ik ‘m mee zou nemen, maar het past gewoon absoluut niet bij de rest van m’n spullen :P Ik ben vooral fan van de Fair Trade kaneelthee van de AH, maar in principe lust ik alle smaakjes :)

 6. studio meez

  Ik drink ook graag thee en vooral ook fruitige smaakjes waar je geen zoetigheid meer moet bijvoegen.
  Leuk theesetje.

 7. Des

  ik ben ook AL ZO’N theeleut! en dit setje is inderdaad perfect tijdens het bloggen!

 8. Lisa

  Thee! Ik drink eigenlijk alleen maar thee. En soms, bij andere mensen, gewoon water. Die vierde smaak lijkt me wel erg lekker. Meloen valt helaas niet goed bij mij haha.

 9. elisse

  Oooh thee, daar houdt ieder mens toch van in de winter – naast warme chocomelk natuurlijk. Turkish apple en Morroco tea zijn mijn favorieten tijdens de winter! Met lekker veel honing bij, mmh.

 10. Lana.

  Oeh thee, hier praat een verslaafde :) haha. Wat een schattig tea for one setje en voor die prijs helemaal! En welke smaakte het lekkers?

 11. 77235

  tea is lekker. ik vind het ook leuk om water te koken en verschillende smaken combineren

Geef een reactie