Testing 123..

Zoals je kan zien ben ik bezig met een nieuwe layout! Natuurlijk is het slimmer om alles eerst uit te zoeken en te testen op een testblog, zodat je daarna alles in een keer kan overzetten.. maar dat duurt me allemaal te lang en ik wilde graag meteen beginnen! Met dit zooitje als gevolg. Een voordeel: het wordt alleen maar mooier. Ik ben nog bezig met het menu rechts en met de navigatiebar. Mocht je de gouden tip hebben hoe ik de ruimte tussen de header en de navigatie bar kan verwijderen, én de navigatiebar even breed kan maken als mijn header, laat het me weten! Ik zal je eeuwig dankbaar zijn want ik heb al het een en ander geprobeerd met HTML en CSS maar niks werkt en het begint nu aardig op mijn zenuwen te werken!

Voor nu dus eventjes een chaotisch zooitje, maar dat wordt beter! Ondertussen kun je nog in het archief neuzen of meedoen met de winactie!

Translation: As you can see the lay out is currently under construction.. I’m working on it! If you know how to remove the space between the header and the navbar (and make the width of the navbar the same as the header) PLEASE let me know. I’ve tried everything and that white space is driving me crazy!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Marijke

  Ziet er al veelbelovend uit! Ik ben al benieuwd naar het eindresultaat :).

 2. Lana.

  Ziet er heel leuk uit, knap gedaan :)! Ben ook benieuwd naar het eindresultaat.

 3. Laura

  Het ziet er al goed uit! Ben benieuwd naar het eindresultaat!

 4. Nicole

  ik vind het een hele leuke header, en ook die pagina’s van contact enz! heel leuk gedaan :)
  liefs!

 5. elisse

  ‘t is mooi! goh ik zit daar ook altijd een eeuwigheid mee te prutsen, zou niet meer weten hoe ik dat indertijd (zo lang is het niet geleden, maar toch) heb opgelost..

 6. Lyanne

  Ik vind het er nu al super uit zien!! Veel succes ermee!

Geef een reactie