Sinds overal de armbandjes van Follow your bliss verschijnen wil ik ze ook! Ik vind ze super leuk, en helemaal niet zo duur! Helaas kan ik niet kiezen tussen deze drie (en 1 bandje staat zo leeg) en dan wordt het wel weer wat duurder.. De 50mm lens wil ik al zo lang, maar het komt er maar steeds niet van. Ik heb voor mijn analoge Canon wel een 50mm en het is zo’n fijn ding. De ring vind ik ook echt prachtig, ik zoek al heel lang een goud ringetje met een subtiel klein groen steentje (het liefst wil ik nog een echt gouden ringetje met een groene aventurijn erin..). Ik vraag me alleen af of dit ‘goud’ mooi blijft. En oh de washi tapes.. ja I’m hooked. Ik kon deze niet weerstaan dus deze zijn al besteld en kunnen eigenlijk alweer van het lijstje af!
Verder blijft het bij dromen want ik ben op dit moment vooral heel hard aan het sparen voor de komende vakantie(s)!

Gerelateerd

22 reacties op “Wishlist

  1. Ik heb al lang geen berichtje meer achtergelaten op je blog maar lees hem wel altijd:)
    het ringetje is echt heel erg mooi en wat je armbandjes betreft vind ik die met de blokjes het tofst
    X

  2. Heel mooi allemaal! Ik vind ook die met de blokjes het leukst, en die boeddha zou daar goed bij staan ;). Ik heb ook een 50mm lens voor mijn Praktica en inderdaad, echt een fijn ding!

  3. leuke dingetjes heb je weer gepost! leuke diys en die post over credits zet me weer even aan het denken, ik wil ook altijd crediten maar doe ook vaak de blog waar ik het vandaan heb (wat inderdaad eigenlijk ook niet echt helpt). en ik wil ook graag een 50mm lens.. denk ik dan, weet t nog niet zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *