Wishlist


Sinds overal de armbandjes van Follow your bliss verschijnen wil ik ze ook! Ik vind ze super leuk, en helemaal niet zo duur! Helaas kan ik niet kiezen tussen deze drie (en 1 bandje staat zo leeg) en dan wordt het wel weer wat duurder.. De 50mm lens wil ik al zo lang, maar het komt er maar steeds niet van. Ik heb voor mijn analoge Canon wel een 50mm en het is zo’n fijn ding. De ring vind ik ook echt prachtig, ik zoek al heel lang een goud ringetje met een subtiel klein groen steentje (het liefst wil ik nog een echt gouden ringetje met een groene aventurijn erin..). Ik vraag me alleen af of dit ‘goud’ mooi blijft. En oh de washi tapes.. ja I’m hooked. Ik kon deze niet weerstaan dus deze zijn al besteld en kunnen eigenlijk alweer van het lijstje af!
Verder blijft het bij dromen want ik ben op dit moment vooral heel hard aan het sparen voor de komende vakantie(s)!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 22 reacties

 1. Lotte

  Ik heb al lang geen berichtje meer achtergelaten op je blog maar lees hem wel altijd:)
  het ringetje is echt heel erg mooi en wat je armbandjes betreft vind ik die met de blokjes het tofst
  X

 2. Sanne

  Ik ben ook hooked aan die FYB-armbandjes :) Ik heb zelf het infinity-armbandje. Ben er zo blij mee. En ik vind een armbandje ook wel weer heel subtiel :)

 3. Marijke

  Heel mooi allemaal! Ik vind ook die met de blokjes het leukst, en die boeddha zou daar goed bij staan ;). Ik heb ook een 50mm lens voor mijn Praktica en inderdaad, echt een fijn ding!

 4. Jessi

  Ik. Wil. Alles.

  Ik ben ook al lang aan het wachten om die lens te kunnen kopen. Maar dat is zo duur! Nog eventjes wachten dus :)

 5. Myrthe

  Waaaaw, die armbandjes en die ringen! Echt, ik wil ze ook! Wat doe je me aan?

 6. Lisa

  Leuke wishlist, ik kan me er helemaal in vinden! Persoonlijk vind ik de armband met die vierkantjes het mooist! Laat weten welke het geworden is ;)

 7. Annemijn

  Die armbandjes zijn echt supermooi! Net als die ring.. Hebben!
  Oh trouwens, ik heb je getagd :)

 8. elisse

  Ja mooi! Wat fijn dat je al een 50mm lens hebt voor je analoge Canon, kan best geloven dat je daar mooie foto’s mee maakt!

 9. Jamilla

  Ik vind dat armbandje echt heel mooi!

 10. Lisanne

  die ring is geweldig! en de 50 mm lens is echt geweldig! ik heb m alleen van canon haha!
  liefs

 11. Sarah

  Wauw, die ring is echt heel mooi! x

  Sarah
  lafilledejoujouelle.blogspot.com

 12. Paula

  I also want the 1,8lens but by canon… but I recently got a new lens so the 1.8 can wait hahaha

 13. lies

  leuke dingetjes heb je weer gepost! leuke diys en die post over credits zet me weer even aan het denken, ik wil ook altijd crediten maar doe ook vaak de blog waar ik het vandaan heb (wat inderdaad eigenlijk ook niet echt helpt). en ik wil ook graag een 50mm lens.. denk ik dan, weet t nog niet zeker.

Geef een reactie