Book of notes

Een tijdje terug ontving ik mijn eerste package swap. Ik besloot om een ‘book of notes’ terug te sturen, geïnspireerd door de mooie ‘notes’ posts van Danni. Het is een klein boekje geworden met quotes, Hollandse thee en enveloppen met foto’s en stationery. Super leuk om te maken, ga ik zeker vaker doen!

Translation: A little while ago I received my first package swap. I decided to send a ‘book of notes’ in return, inspired by the lovely notes of Danni. It’s a little booklet with quotes, Dutch tea and envelopes filled with photographs and goodies. It was fun making this, defenitely going to do this more often.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. OJA nog een vraagje (A) Ik zou trouwens heel graag een keer mee willen doen met de Letter writing project!

  Ik las dat je het nu druk had maar kan ik alvast naar je mailen daarover of nog even wachten? Ik hoor graag van je :) Als je reageert zou je dan via mijn blog willen reageren of via thesecretistodream@gmail.com :)

  Liefs, Sharon

 2. Anaïs

  Een boekje, wat een leuk idee! Ik ben benieuwd of mijn pakje al bij jou is aangekomen, hihi!

 3. Laura

  Oh wouw wat super leuk! Dat zou ik ook wel in mijn brievenbus willen! <3

 4. Linda

  Wauw, wat superleuk! Stuur je vaak dingen naar mensen? Ik vind dat altijd zo leuk om te doen :)

Geef een reactie