Tijdens het struinen door Etsy vond ik deze super leuke DIY om je wereldreizen mee in kaart te brengen, letterlijk. Het idee is simpel: vind een mooie kaart, zoek wat speldenknopjes en maak hier vlaggetjes van met behulp van lint of washi tape (zie foto’s). Prik vervolgens op elke plek die je bezocht hebt een vlaggetje et voilรก, jouw wereldreis is in kaart gebracht. 
Mocht je nou te lui zijn om al deze dingetjes bij elkaar te zoeken, of deze landkaart ontzettend mooi vinden dan heb je geluk, want deze DIY is ook als set te koop! Je vindt hem hier voor โ‚ฌ21 inclusief verzenden.
Morgen meer landkaart inspiratie van Etsy!
Translation: While searching on Etsy, I found this really cool DIY to map out your travels, literally. You only need a map, pin heads and ribbon or washi tape for the flags. Make little flags of the pin heads and the ribbon/washi tape and spike them on the map on places you have visited.
If this all sounds as to much work for you, you are lucky: this DIY set is also for sale at Etsy. Click here to buy this DIY set for only $18.
Photos by Thoey Ngo and Pinksuedeshoe.

Gerelateerd

10 reacties op “DIY: travel map

  1. Wat leuk! Ik zoek ook al tijden zoiets om op te hangen in mijn kamer. En dit is op zich een best leuke diy-kit. Hmm, ik ga het onthouden, want een mooie wereldkaart vinden is tegenwoordig echt een hele opgave, tenzij je er honderden euro’s voor wilt neerleggen. Dit is best een uitkomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *