Etsy Favorites: maps

Ik hou van kaarten en van Etsy, en gelukkig vormen deze een goede combinatie. Want op Etsy.com zijn een heleboel handgemaakte dingetjes van kaarten te vinden! Natuurlijk prachtige posters voor aan de muur, maar wat dacht je van de volgende dingen?

Er zijn verschillende kettingen met speciale hangertjes waarin een stukje landkaart verwerkt is op Etsy. Typ als zoekterm in ‘map pendant’ en je vindt er honderden. Ben je gek op Italië? Of wil je lekker patriottisch je eigen hometown om je nek? Als je ‘Custom map pendant’ intypt vind je ook Etsy shops waarbij het mogelijk is van elk willekeurig stukje kaart een ketting te maken. Prijzen variëren van spotgoedkoop tot duur, ligt allemaal aan je wensen en aan de kwaliteit natuurlijk. Klik op de titel voor het hangertje van de foto!
Nog zo’n grappig item: onderzetters! Ook deze heb je in alle soorten en maten (rond, vierkant, traditioneel of meer design, zoals bovenstaande afbeelding). Ook hier is het mogelijk om persoonlijke wensen door te geven door als extra zoekwoord ‘custom’ toe te voegen.
Ook leuk: deze kussentjes met landkaart print erop, om je saaie bank wat op te fleuren. Er zijn talloze ‘kaart kussentjes’ op Etsy, maar Mybeardedpigeon heeft verreweg de mooiste.
Tegenwoordig lijkt iedereen verslaafd aan zijn telefoon, dus je favoriete landkaart altijd bij je hebben? Simpel, zet hem op de case van je telefoon. Ziet die er ook gelijk een stuk minder saai uit. Misschien ook handig als je gaat verhuizen naar een nieuwe stad, heb je altijd een plattegrond op zak!
En wat dacht je verder van landkaart.. -portemonnee’s, -lampjes, -ringen, -klokjes, -tafeltjes, -kleding, -tassen, – etuis.. Eigenlijk is er van bijna alles wel een landkaart variant! Typ iets in en voeg ‘map’ toe, dan zul je vast slagen. Ben benieuwd of jullie nog grappige landkaartdingetjes kunnen vinden, zo ja, laat het dan horen in de comments!
Translation: I love maps and I love Etsy. luckily this seems a good combination: there are lots of handmade things on Etsy with maps processed in it. Here are some examples, but you can easily find other things by just adding  ‘map’ to your search terms.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 8 reacties

  1. Jamilla

    Aaaah super leuk, ik hou echt van map prints! Die kussens kende ik al, die staan sowieso op mijn wishlist!

  2. des

    joepie! meer van dit soort posts :). handig, deze Etsy tips

Geef een reactie