Fonts

Ik hou van mooie lettertypes. Een quote kan heel anders overkomen in verschillende lettertypes. En mooie lettertypes maken een site/tekst/typografie echt af. Hieronder een paar gratis fonts die ik op het web vond. Omdat de standaard voorbeeldteksten altijd zo saai zijn heb ik een paar mooie quotes van mijn tumblr geplukt. Meer quotes vind je hier. Klik de titels om de fonts te downloaden!
Translation: I love special fonts, a good font makes a text look better. It can really make a difference, I usually like blogs with a nice design and a nice font. Below some nice free fonts I found on the web. Because the standard example text are always pretty boring, I used some quotes from my tumblr. Click titles to download the font. More quotes here.

Ps. Don’t forget to enter the give away and fill in the survey if you haven’t already done that!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 17 reacties

 1. Nienke

  Ohh pretty. Ik heb sinds kort een Mac en moet geloof ik nog even uitvinden hoe ik dit moet doen..

 2. Britt

  Ah die laatste is echt mooi! Ik ben ook fan van die dikke, grote lettertypes die ze vaak op voorpagina’s van tijdschriften gebruiken.

 3. Lana.

  We hebben dezelfde smaak op font gebied haha. Vind de tweede mooi!

 4. Joyce

  bientesocial is een van mijn favorieten!
  Telephoto, angelina, beautiful every time, champagne & limousines, copse zou je ook eens moeten proberen!

  @nienke fonts installeren op de mac is nog veeeeeel makkelijker dan op windows :P

 5. Sewon

  Ohh I wish I could enter the giveaway~ Haha, I love these handwriting-esque fonts, especially the second one!

 6. Des

  joepie! ik ben blij met deze post, want ik wil graag een mooie tattoo op de binnenkant van mijn arm, maar ik zoek dus gewoon nog een mooie font. hier kan ik wel wat mee!

 7. Oh, fijne lettertypes heb je verzameld! Op mijn vorige laptop had ik duizenden lettertypes, nu ik een macbook heb, heb ik daar nog geen werk van gemaakt. Toch maar eens doen!

 8. Mooie nieuwe updates heb je gemaakt! En ja, die lettertypes zijn echt zo leuk. Ik had een heel mooi lettertype gedownload voor de header van mijn blog. Blijkt dat ie alleen op mijn pc zichtbaar is. Kwam ik pas na een paar maanden achter haha ;)

 9. lies

  mooi! ik ga er n paar van downloaden :)
  enne haha, nee das een vriendin van me! ze zat echt eeelke keer met dr lange haren tussen de deur vast

 10. Nadiye Meral

  ik wil even mijn liefde voor je blog verklaren. Ik vind het zo prachtig en creatief. Ik wou dat ik het kon opbrengen om zo creatief te zijn! als je weer een keer tijd hebt, zou ik super graag met je willen pennen!
  liefs! xx

Geef een reactie