Give Away: Worldy Treasury waardebon €15

Een tijdje terug liet een van mijn lezers, Nathalie, weten dat ze een hele leuke sieraden webshop is begonnen. Nathalie ken je misschien al van haar blog, of van het Enjoy boekje ‘Mooi wonen’ en nu dus ook van haar webshop, Worldly Treasury. Naast dat ze zich bezig houdt met tekst en fotografie is ze nu ook haar eigen sieradenlijn begonnen, met unieke handgemaakte sieraden.

Benieuwd naar het verhaal achter haar shop en sieradenlijn had ik een mini interviewtje met Nathalie.

Waarom ben je een sieradenlijn begonnen?
Ik maak al zolang als ik me kan herinneren sieraden en daarnaast ben ik van kind af aan een verzamelaar van natuurlijke schatten, zoals edelstenen en schelpen. Deze twee passies, en het feit dat iedereen om mij heen al járen tegen mij zei dat ik meer moest doen met het maken van sieraden, hebben geleid tot het ontwikkelen van mijn eigen sieradenlabel. Het openen van de webshop (afgelopen september) is een langgekoesterde droom die werkelijkheid is geworden. Ik vind het fantastisch om dit avontuur en mijn zelfgemaakte schatten met anderen te delen.

Waar haal je de inspiratie voor de sieraden vandaan?
Voornamelijk uit de natuur dus. De pure eenvoud, de kleuren en texturen van natuurschoon blijft mij eindeloos inspireren. Inspiratie kan voor mij in hele kleine dingen zitten. Van een mooie lucht, tot dwarrelende sneeuwvlokken of een boswandeling. Ik heb altijd mijn zogenaamde ‘inspiratie voelsprieten’ op scherp staan. Naast sieradenontwerper en -maker ben ik namelijk ook freelance journalist, fotograaf en blogger, waardoor ik áltijd op trends let en oog heb voor bijzondere dingen. Op verschillende plekken in huis heb ik moodboards gecreëerd, die bestaan uit van alles wat mij op dit moment inspireert. Een andere passie van mij is reizen. Zo vaak als mogelijk ben ik over de grens te vinden. Van Marokko tot Thailand en van Tanzania tot Amerika. Met een koffer die uitpuilt met wereldse schatten en een hoofd vol nieuwe indrukken, ga ik na een reis aan de slag en creëer items voor worldly treasury.

Welke sieraden zijn bij jou favoriet? Het is maar net waar ik zin in heb. De ene keer wil ik iets groots en opvallends dragen en de andere keer kies ik voor ingetogen items. Als het maar natuurlijk, ambachtelijk en uniek is. Je ziet me niet snel met een H&M-etje, omdat iedereen daarmee loopt. Juist door middel van sieraden onderscheid ik me graag, maar niet tegen elke prijs. Ook voor mijn collectie geldt dat het betaalbaar moet zijn voor iedereen. Vooral in het buitenland koop ik graag sieraden, daardoor kleven aan de meeste sieraden die ik bezit mooie reisherinneringen. Mijn meest dierbare sieraden heb ik verzameld tijdens mijn reizen door Afrika. Vooral de armbanden van de Masaï uit Tanzania en Kenia blijven favoriet (zie foto rechtsonder in volgend fotokader). Als ik zo’n armband draag ben ik weer op safari. Als ik kijk naar mijn eigen collectie dan zijn op dit moment ‘peace out’, ‘lucky charm’ en ‘oracle’ favoriet. Die vind ik momenteel bijna te mooi om te verkopen. Heb je nog plannen of dromen voor de toekomst? Mijn creatieve flow staat nooit stil. Aan de ene kant is dat heerlijk, aan de andere kant is het om gek van te worden! Ik wil altijd meer. Plannen zijn er dus genoeg, maar ik ben ook ontzettend druk met mijn werk als freelance journalist/fotograaf en daarnaast blog ik er dus ook nog op los. Uitbreiding van de webshop is zeker een mogelijkheid. Zo heb ik nog geen ringen in de collectie, maar ik zou bijvoorbeeld ook graag mijn foto’s en liefde voor papier willen delen. Denk bijvoorbeeld aan zelfgemaakte postkaarten met indrukwekkende reisfoto’s of posters met bijzondere afbeeldingen; die breng ik liever vandaag dan morgen op de markt. Mijn webshop is een wereldse schatkist dus biedt mogelijkheden voor meer dan alleen sieraden. Ik hou alle opties open.

Mocht je geïnteresseerd geraakt zijn in de sieraden van Worldly Treasury, dan heb je geluk! Ik mag namelijk een waardebon van maar liefst €15 verloten onder mijn lezers! Wat je moet doen om mee te doen:

– Laat weten wat jouw favoriete item uit de shop is
– Volg Lastdaysofspringblog.com via GFC en/of bloglovin
Optioneel (voor extra winkans): – Like de facebook pagina van lastdaysofspringblog.com
– Like de facebookpagina van Worldly Treasury


De winnaar wordt bekend gemaakt op 6 maart. De give away is open voor Nederlandse en Belgische lezers!


Translation: Unfortunately this this give away is for Dutch and Belgian readers only!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Nienke

  Ik doe mee, ik vind het zo’n leuke webshop! Er is een ketting met een vogelkooitje en een ster die ik erg leuk vind. Ik heb de FB’s geliked!

 2. Nicole

  Wat leuk zeg! Echt hele originele sieraden.
  – Ik volg je via GFC en Bloglovin’
  – Ik heb beide facebookpagina’s geliked
  – Deze give-away staat ook op mijn blog.

  Het leukste sieraad vind ik het turquoise hartje met een boom erop!

  liefs

 3. Christel

  Ik doe ook mee! Het mooiste uit de shop vind ik de armband: Under water love! Heel mooi!

 4. Nice ! ♥ ik ben bekend met de sieraden van Nathalie, heb al een mooie ketting van haar ;-) En ja wat zou je kiezen, moeilijk want alles is even mooi ♥ Ik den k dat ik een mooie armband zou kiezen ♥
  nu maar duimen

 5. Ehlana

  Sound of spring, alleen al om de naam is het mijn favoriete item! Het doet me denken aan het vrolijke gekwetter van de vogeltjes buiten. Ik hou van lange kettingen met een bedel, en vooral als er dieren aanhangen!

 6. elisse

  Jeeej zó tof! Heel artsy alle sieraden daar. Ik ben grote fan van de ketting freedom! Ook tof dat het eens geen lange ketting is, zoals tegenwoordig de mode is en ik er veel te veel heb.
  Ik volg je op Bloglovin’ en like je pagina ook op Facebook!

 7. Nathalie

  Enorm trots op het artikel en wat een feest om de leuke reacties te lezen! ♥ Veel winsucces allemaal :)

 8. Christyxxx

  Geweldige webshop! En ook mooie namen! Mijn favoriet is Sound of Spring, maar ik vind Twinkle ook heel erg mooi, omdat hij gewoon anders is dan de andere sieraden!

  Ik volg op bloglovin!

  Groetjes!!!

 9. Wat een leuke juweeltjes! Ik ga voor een armband: die met de uiltjes of de olifantjes.

  Ik volg via Bloglovin & FB!

 10. Tante Tee

  Ik vind de ketting “
  pure bliss” het mooist!
  Ik volg je en heb jullie ge-liked

 11. Nina

  Wat een mooie sieraden, ze zijn zo’n bijzonder! Leuk initiatief om daar mee bezig te zijn!
  Ik vind de armband trunk’s up heel erg mooi. Dat olifantje vind ik echt heel leuk.

  Liefs

Geef een reactie