Letter writing project: update

Het is alweer ruim een maand geleden sinds mijn laatste update over mijn brievenprojectje, en sinds dien is er weer mooie post binnen gekomen. Geen idee waar ik het over heb? Lees deze post. Hieronder een selectie van mijn post, voor meer moois ga je naar afloodofmemories.blogspot.com.

Translation: It has been a while since I last updated you on my letter writing project. Since then, a lot of new lovely mail reached my mailbox. No idea what I’m talking about? Read this post. Below some pictures, for more go to my lwp blog afloodofmemories.blogspot.com.


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Laura

  Ohww ik blijf je project echt geweldig vinden en geniet elke keer weer van de nieuwe posts die je plaatst op je andere blog! Zelf zou ik dit ook ontzettend graag doen maar vind het niet zo’n goed idee dat iedereen mijn adres heeft (wil namelijk in het nederlands doen.)

 2. Linda

  Wauw, alweer zo’n leuke brief. Hiermee ook meteen mijn vorige vraag beantwoord (bij je andere berichtje). Ja, je doet dit vaker :)

 3. Marloes

  Haha, leeeeuk! Nee natuurlijk vind ik dat niet erg, super vet juist! Great minds think alike ;)

 4. des

  echt heel leuk initiatief dit. Vooral omdat het handgeschreven is. Waar vind je dat tegenwoordig nog!

Geef een reactie