Lovely blog: Paper Pastries

Nog een geweldige blog: Paper pastries. De blog is van Margaret Haas en zij houdt net zoals ik van reizen, fotografie, stationery en post! Ook op haar blog zul je dus veel creatieve updates en artikelen over post zien! Ze heeft ook een superleuke stationery webshop vol mooie stempels, enveloppen en andere stationery dingen. Een must see! Hieronder een paar foto’s van haar blog, voor meer moet je zeker even naar paperpastries.blogspot.com gaan!
Translation: Another lovely blog: Paper pastries. This is a wonderful blog by Margaret Haas, about traveling, photography, stationery and snail mail. A bit like my blog (and that’s why I love it so much!). There’s also a Paper Pastries stationery webshop which you must check out! I want ALL the things! Below some pictures to give you an impression, for more go to paperpastries.blogspot.com!

Images by Margaret Haas/Paper Pastries

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Myrthe

  Waarom doe je me dit aan.. zo’n leuke webshop noemen in een soort van webshop-vasten-tijd. Whehehehe.

 2. Marijke

  Die blog ziet er inderdaad heel leuk uit! En bedankt, het lettertype heet ‘claire hand’ dacht ik.

 3. Loes

  Ik vind het altijd zo lief als je op mijn blog reageert! Ik bekijk je blog elke dag wel even, vind hem zo leuk :)

 4. Linda

  Klinkt erg leuk! Ik ga er eens een kijkje nemen ♥

 5. Laura

  Dat ziet er leuk uit! Ga meteen even een kijkje nemen.

 6. Des

  Leuk leuk leuk! Door jou kom ik achter steeds meer andere leuke blogjes :)

Geef een reactie