Order at oldstuffshop.nl II

Sommigen van jullie herinneren zich misschien deze post nog, over mijn vorige bestelling bij oldstuffshop.nl. Je weet het, ik ben gek op stationery dus ik kon het weer eens niet laten om wat te bestellen. Benieuwd naar wat ik besteld heb? Lees verder voor lekker veel foto’s ;-)

Translation: Some of you may remember this post about my previous order at oldstuffshop.nl. I’m a big sucker for stationery so I had to place another order. Curious what I ordered? Read on for a lot of pictures! ;-)


Zoals je ziet.. nóg een Cavallini stempeldoos. Ik had al de Paris versie (zie vorige bestelling) en was daar zo tevreden over! Deze stempels zijn van enorm goede kwaliteit, ook het inktpadje wat erbij zit is heel goed en het zijn gewoon mooie prints. De prijs voor zo’n doosje? €23,95. Redelijk wat geld voor stempels, maar je krijgt dus een mooi blikje vol stempels én inktpad. De Cavallini stempeldozen zijn overigens bij veel webshops te koop, maar daar zijn ze vaak een tientje duurder, Oldstuffshop is echt de goedkoopste! Ik ben er heel blij mee en ga mijn post er mee versieren!

Translation: Yup, another Cavallini stamp set. I already had the Paris version, and I love these Cavallini stamps so much. The quality of the stamps and the inktpad is really good, and I just love these images. I can’t wait to use these for my snail mail project! I ordered this set at a Dutch webshop, but you can find this Cavallini stamp set at paperpastries.com too.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 16 reacties

 1. Myrthe

  Aaah alleen dat blikje al is ontzettend lief, en de inhoud… oooooohhh!

 2. studio meez

  Wat zijn deze leuk! Ik heb de Paris versie cadeau gekregen van m’n vriendje en deze zou ik ook best wel willen krijgen ;)

 3. Des

  die stempeldoos is weer ontzettend leuk&retro!

 4. Lana.

  Wat leuk zeg! En het ziet er ook mooi uit allemaal :).

 5. Lisa

  wauw die stempels zijn geweldig! ik vind de prijs alleen toch iets te hoog. voor het waarschijnlijk 1 keer in het jaar gebruiken bij mij..

 6. When my eyes first saw your blog a rush of excitement over came me the world went into a glitter fest of love and ghost fairies began to whisper lovely melodies into my ears i went through a lot of your posts each getting better and better I adore your blog keep posting X mercury moonshine dutchess

Geef een reactie