Sick days

Afgelopen week was het erg stil hier, ik had al een kleine update geplaatst op de facebookpagina.. helaas ben ik ziek! Maandag werd ik wakker met een griepje, maar met ontzettende misselijkheid en duizeligheid erbij. Gelukkig heb ik ouders en een broer in de medische wereld en uiteindelijk blijkt het Neuritis Vestibularis, een ontsteking aan het binnenoor en dus ook het evenwichtsorgaan te zijn. Helaas zijn hier geen medicijnen voor, behalve pijnstillers en medicijnen tegen misselijkheid. De eerste drie dagen waren vreselijk maar langzaamaan gaat het weer goed en vandaag lukt het eindelijk weer om een stukje te typen. Ik ben nog nooit zo lang ziek geweest, het is ook ontzettend saai maar gelukkig wachten er nog 100+ bloglovin updates op mij ;-)
Vooralsnog dus even weinig updates, maar ik ga ervan uit dat het volgende week beter zal gaan en dan haal ik het in met veel updates en.. een give away! 

Translation: I’ve been ill for the past 6 days.. It looks like I have vestibular neuronitis which causes a lot of dizzyness. I hate being sick but this will take a little longer than a simple fever. This is the reason for the lack of updates, but I promise I’ll get better soon and come back with some new updates! :-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Danique

  Wow, dit is raar! Ik heb al bijna 2 jaar lang last van dezelfde dingen die opgenoemd worden op die site (en waar jij dus last van hebt) en nog steeds geen diagnose! Ik zal het mijn dokter eens voorleggen… Sterkte in elk geval, ik weet heel goed hoe je je voelt!

 2. Ayaan daar was je dus! In je bed! Wat vervelend zeg!! Heel veel beterschap en ik kijk uit naar je volgende updates!

 3. Oh mijn papa heeft dat ook gehad, ik herinner mij nog hoe vervelend dat was! Veel beterschap gewenst dan maar :)

 4. Anaïs

  Van die duizelingen heb ik ook last, alleen niet samengaand met een verkoudheid, maar kan dit op eender welk moment opduiken, ik heb ook constant doffe oren dus daar zal het ook mee te maken hebben … Ik hoop dat het snel weggaat en dat je er niet nog eens mee te maken krijgt!

 5. Annemijn

  Ai, dat heb ik ook een keer gehad en dat was – zwak uitgedrukt – niet zo fijn. Beterschap!!

 6. des

  ik dacht al: waar zijn de updates :(.
  Maar logisch natuurlijk. Ziek goed uit en beterschap!

  xxx

 7. Anaïs

  Trouwens, ik neem er Bètahistine voor, als het echt hevig is, werkt het niet meteen maar normaal gezien gaat dit de duizelingen echt wel tegen.

Geef een reactie