Store update!

Al een tijdje was mijn shop klaar voor een update. Hoewel de verkoop best goed ging, vond ik de webshop niet fijn werken en ook qua layout werd ik erg beperkt. Omdat dit puur een hobby is voor er naast, wil ik echter geen geld uitgeven aan dure webshop-bouw-sites.
Gisteren avond ontdekte ik Storenvy.com, en na een ochtendje werken is dit het resultaat! Een compleet nieuwe webwinkel, veel fijner in gebruik en ook veel mooier! Hierboven een screenshot, maar wil je het allemaal zelf bekijken, ga dan naar afloodofmemories.storenvy.com. Zoals gezegd is het allemaal redelijk snel in elkaar gezet, dus mocht je nog een foutje tegen komen, laat het dan weten.

De shop wordt de komende dagen nog aangevuld, ik moet maar weer eens creatief aan de slag gaan ;-). Denk aan Mail & Folds, vintage postzegelsetjes, kraftpapieren dingetjes.. Mocht je nog wensen/suggesties hebben dan hoor ik het graag.
De prijzen lijken ietwat vreemd, helaas kunnen de prijzen alleen nog in dollars weergegeven worden waardoor mooi afgeronde prijsjes in euro’s opeens gekke prijsjes worden in dollars! Wil je precies weten hoeveel nou iets kost in euro’s, reken dan het bedrag even om via valuta.nl.
De verzendkosten bedragen €2.50 voor alle brievenbuspost (ongeacht hoeveelheid/gewicht) en €4.50 voor alle pakketpost, binnen Nederland. Voor Europa (en dus België) zijn andere tarieven, maar dat wijst zich allemaal vanzelf.

Je kunt ook heel gemakkelijk shoppen via de facebookpagina, klik op het knopje ‘store’ en je bent praktisch in dezelfde winkel (maar iets minder mooi ;-)). Ben je nog niet lid van de pagina, like hem dan even want naast extra’s en previews verschijnen daar binnenkort ook kortingscodes, onder andere van mijn webshop!

Translation: Yep, I thought it was time for a fresh new start for my webshop. Yesterday I discoverd Storenvy.com, a free webshop building website which works really fine and looks good. If you want to check out my store, filled with handmade stationery and paper goods, go to afloodofmemories.storenvy.com.
It’s just online so there aren’t a lot things in store, but more will come after the weekend! Expect mail&folds, vintage stamps packages, kraft paper goods..
Unfortunately, due to high prices of our Dutch postal service, international shipping is rather expensive. It is possible though, and I tried to lower them a bit.
Please let me know what you think about it! If you aren’t a fan of the facebook page, subscribe now! There will be exclusive discount codes online any time soon! :-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Heel mooi geworden!
    Krijg je ook weer die grote en kleine postzegels binnen? Die van mij zijn alweer op ;)
    En de tags die je eerst had vond ik ook erg fijn..

Geef een reactie